2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@gannicus nasıl yani nereye gitmiş nasıl itiraz edecekmiş:)
-
@aynstayn Yok eger diger secenegi de dogru zikredemeyiz dedigimiz her durumda ortaya iki cevap çıkmıyor mu? Sizin bakiş aciniz zorlama bir bakis acisi gibi geldi hocam.
-
@rybczynski2 b şıkkı özel faydayı net hatırlıyorum çünkü sorunun içinden cıkamayınca en son pozitif dışşallıkta maliyet faydadan büyük olmaz herhalde diye o şıkkı yaptım
-
Möf=msf olsa dışsallık olmaz ki zaten
-
@i̇lanbekleyenbiri onu bilmiyorum hocam valla Gib'e mi gidip şerh mi koydurdu bilemem
-
2 seçenek pozitif dışlarım için doğru 1 seçenek pozitif dışsallıkla ilgili yanlış, 1 şık pozif dışsallıkla alakalı olmayan bir şık.. Şimdi tekrar soruyorum hangisi pozitif dışsallıkla ilgili yanlıştır? Hala mı sorunlu olduğu düşünülüyor
-
gibi arayıp taciz mi etsek. topluca yüklensek belki birseyler soylerler. aciklansin da kurtulalim. vmy de ertelenecek mi belli olmadı dguy da kafamda ders calismak hayal oldu.
-
@i̇lanbekleyenbiri sormuştum ona şimdi cevaplamış, dilekçe yazacaksan yarın geç olabilir, bugun yaz mutlaka demişler
-
@ilanmılano hangi numarayı arayacağız bilgisi olan varmı arayalım
-
@aynstayn dostum dünya kadar sınava girdim bu tarz bir soru stili görmedim
-
@ilanmılano o kesin ertelendi çünkü gözetmenlere kesin bi şekilde mail atmışlar
-
@i̇lanbekleyenbiri hangisi eksik borc degildir seklindeydi galiba.icinde temlik gecen cevapti sanirim.
-
Arkadaşlar soru için itiraz etmeye giden bir arkadaşa, dilekçe yazacaksan yarın geç olabilir, bugun mutlaka yaz demişler. Sanırsam bugun açıklamayı düşünüyorlar burdan bunu çıkardım ben
-
@toranj şuan toplantidalarmiş
-
@can-mavi vmy için yazdım galiba forumlar karıştı
-
@can-mavi dediğine katılıyorum ama şuda bir gerçek son 2-3 yılda yapılan tüm sınavlar kolay gibi geliyor ama sınavdan çıkınca ve soruları tartışınca zor olduğu anlaşılıyor
-
@gannicus 5 arkadaş girdik hepimizin ilk birbirine danıştığı soruydu. A grubuna a şıkkı marjinal sosyal fayda = marjinal özel fayda diyordu, b şıkkında marjinal sosyal maliyet marjinal özel maliyetten büyüktür diyordu, aksi halde 2 cevap olurdu. Net altını çize çize irdeledim eminim son kararım, hata sol tarafta en üstteydi soru.
-
@İlanbekleyenbiri @hahamas @gannicus cevaplar için teşekkür ederim ben B şıkkını işaretleyenlerdenim maliyet olarak okudum çünkü. Hayırlısı olsun umarım bugün açıklanır kurtuluruz
-
Elinize çekirdek alıp şöyle bir geçmiş sayfalara göz atsanız çoğu sorunun cevabını göreceksiniz
-
@can-mavi benim kuzenim gözetmen olacaktı oradan biliyorum keşke başvursaydın vs. dedi.