2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@toranj Sağol dostum
-
@toranj sağol hocam
-
@gigi tamam dostum
-
@i̇lanbekleyenbiri duyurulara dostum , bizim sitemize sonradan aldığımız puan düşüyor
-
@can-mavi hocam su soruda yordu baya grubu :)) sey diyordu is lm reel aktifleri göstermez sadece finansal aktifleri gösterir diyordu
-
Bir bitmedi soru tartışmanız
-
@fişek-morgen Özel Fonlar Hesabı, MDV satışlarını finansa etmek için değil; yenileme amacıyla satılan MDV'ın Amortismanı için kullanılır. Muhasebeyi baştan yaratmayalım. Ben buraya yazarken emin olmak için hep notlarıma bakıyorum ama insanlar kendi yanlışlıklarını doğru kabul ettirmeye çalışıyor. 2-3 gün için değmez
-
@fatihmavcu işte ben de onu görüp yapistir dim cevabı ama diğer şık bariz yanlış , bütün faiz teorileri bunu açıklar , ama senin dediğin şıktakı cumle nasıl doğru oluyor inan anlamlandiramiyorum
-
@toranj bana niye atmamışlar
-
Arkadaşlar özetle bazı sorularda kesin yanlış/az yanlış ya da kesin doğru/az doğru ikilere şık vardı .. Kesin doğru/Kesin yanlışı işaretleyen sevinecek diğerleri üzülecek .. İşte bu sorular zor soru değil “kalitesiz” soru .. Keşke böyle olmasa idi
-
Twitirdaki arkadas IS-LM sorusuna itiraz etmiş.dikkate alınirsa iptal olabilir.
-
@buhara tamam hatalıyız
-
@fişek-morgen bilemiyorum hocam. benim herhangi bir çıkarım yok çünkü malesef başvurmadım
-
@ultras06, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Twitirdaki arkadas IS-LM sorusuna itiraz etmiş.dikkate alınirsa iptal olabilir.
Çünkü iki doğru cevabı var gibi duruyor
-
Her soruya itiraz etme cabasi var anlayamiyorum.insanlar yanlis yaptigi sorulari yanlis diye iddia ediyorlar ilk defa boyle bi surec yasaniyorherkes her soruya itiraz ediyr.
-
@gözde daha vergi mahremiyetini , sakarya savaşını filan tartışmadık
-
@gözde ilk defa değil bu süreç çok yaşanır , ama bu iş lm sorusunda gerçekten bir sıkıntı var ;
-tahvilin fiyati ile faiz ters orantılıdır .2 bütün faiz teorileri bunu açıklar . Tahvilin fiyati ile faiz doğru orantılıdır diyen şık yanlış oluyor ki soru yanlısı soruyordu
-is lm piyasası sadece finansal varlık dengesini gosterir diyen şık da yanlış , çünkü is eğrisi mal piyasa dengesini de gösterir, is deki investment tahvil senet vs değil doğrudan sermaye stokuna teçhizat fabrikalara vs yapılan yatırımdir, ee bu şık da yanlış -
Safi vergi yükü mü safi vergi kapasitesi mi?
-
@gigi aynen sosyal maliyet özel maliyetten büyük ise negatif dışsallik oldugu kesin yanlış cvp ta bu ama eşitlikte pozitif dışsallik varmı emin değilim
-
@johnash vergi yuku hocam konusuldu bu hatta cikmis bir soruda varmis boyle