2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@maesteo buraya her seferinde girince yanlışım artıyor
-
@duyguuu37 oranlama yok ama sadece çılarmış
-
İtirazlar varsa bugün de açıklamazlar gibi.
-
@moonlight o öyle değil hocam.dogru/kesin doğru veya yanlış/kesin yanlış şeklinde.mesela gelir artarsa talep artar doğru ama kesin doğru değil düşük mallardan dolayı.bu tarz bı soruda yoktu
-
@johnash o çıkmış soruyu ve açıklamasını bulup burada paylaşacak olan var mı ? Soruda Safi vergi kapasitesi cevaplar içinde yok , ancak açıklamasında diyor ki işlem Safi vergi kapasitesi dir , bunu bilince Safi vergi yüküne ulaşılır , cevap Safi vergi yükü diyor
-
@can-mavi foto yollayabilecegim lütfen paylaşın burada dediğim daha iyi anlaşılacağı
-
@can-mavi foto yollayabilen paylaşsin olacak
-
@gözde IS(mal)-LM(para) dengesi sadece finansal aktifleri icerir secenegi benim sahsen vaktimi aldi.fiyat dusunce getiri arttigi icin tahvilin faiz orani yukselir.bunlarin arasindaki ters iliski bariz dogru oldugunu biliyodum.
Diger secenek yuzunden degiskenleri yer degistirdim.tahvilin faizini artirinca tahvile talep artar bu talep de faizin fiyatini artirir deyip senaryolar kurdum.
kafa karisinca finansal olan şıkki isaretledim. -
@ultras06 kardesim sen ben misin ya
-
@gannicus komisyonu nerden bulmuş da gidip itiraz etmiş acaba arkadaş komisyon soru hazırlarken kurulur sonra bütün üstatlar başkanlıklarına döner komisyon diye bir şey yok ki ortada şuanda. en fazla sınav müdürlüğüne ulaşıp (gidip, arayıp) itiraz etmiştir. ama oradan biri ile görüştüyse ve onlar açıklanacak dediyse açıklanabilir.
-
@kuşçubaşıeşref Bir gelişme varmı dye bakayım diyorm kesin doğru dediğm sorular gidiyor acaip şekilde:)
-
@alika28 kardeşim doğru söylüyosun ama pozitif dışsallıklarda fayda eşitliği genel olan negatif dışsalıklarda maliyet eşitliği genel olan pozitif dışsallık oluştuğu zaman da attığın fotoda bariz bu eşitlik bozuluyor yani iki şıkda yanlış
-
@gkhn-gnr esittir yazip grafigi oyle yorumlamis hocam
-
https://www.strawpoll.me/16215920
ŞÖYLE BİR ANKET HAZIRLADIM SONUÇLARI MERAKLA BEKLİYORUM .
LÜTFEN KATILIN EN AZINDAN FİKİR OLUŞTURUR -
@sdf o kadar ayrıntıyı bilmiyorum hocam. Belki de gitti oraya soruya itiraz etmek için, ona öyle dediler o da komisyon yazdı. Komisyon dağılıyor mu bilmiyorum ama geçen yıl sonuc lar acıklanmadan önce hep, komisyon işini bitirince acıklanacak deniliyordu. Belki de komisyon sınavdan sonra da, itirazları inceleyip son noktayı koyuyordur
-
@gannicus aynen hocam itiraz varsa inceler. de arkadaş komisyon diye yanlış söylemiştir komisyona ulaşamaz yani o manada söyledim. ama sınav müdürlüğüne gittiyse ve bu bilgiyi oradan aldıysa doğrudur. çünkü onlar listeyi hazırlar mükellef hizmetleri son işlemleri yapıp yayınlar. sınav hizmetleri öyle dediyse bugün bekleyebiliriz bence.
-
@duyguuu37 hocam biletini al bence şimdiden bayram öncesi yoğun olur haliyle ben şimdiden aldım bile
-
Tugrul kocere twitirda ne zaman aciklanacagini sordum."aksilik olmazsa bugun" diye cevap verdi.
-
@sdf Gib'in klasik açıklama saatleri olan 15.00 dan sonra bekliyorum şahsen ben
-
@can-mavi 2013 deftardarlik uzman yardımcısı sınavında sormuşlar kendim bilhassa bktim