2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Tugrul koçer ingilizceden 2 3 soru var demişti. İnş bugün açıklanacağına dair bilgiside doğrudur.
-
@paretowilffredo @Antimülakat dostlar şuraya kolay foto atabilecek bi düzen getirin millet zorlanıyor. Yada eğitimini verin. Bi sayfa açalım öğrenelim
-
@duyguuu37 yani hiç de yanlısı doğru çıkartmak gibi bir niyet yok , bir şey söylüyorsa altını dolduruyor uz açıklamayı yapıyoruz ama inanmak istemiyorsunuz , şta sorusu , Safi vergi yükü sorusu , özel fon sorusu ve işlem sorusu
-
Bakın paylaşacağım foto çıkmış soru , dguy un aynı sorusu , ama şıklarda Safi vergi kapasitesi yok , açıklamayı da okuyun , durumun karışıklığını anlatabilmış olayım
https://hizliresim.com/p/yukle -
-
Yahu yazmayım yazmayım dedim ama dayanamadım. Kpss de 78 alan adamı merkez uzmanlık sınavına sokarsan oda gelir seninle özel fon, vergi yükü gibi soruları tartışır. Bunun bi tık altıda yasama yetkisinin kimde olduğunu tartışır. Yazık belkide es kaza sınavı mülakatı geçip kanun tüzük yönetmelik hazırlanma aşamalarında yer alacak geçecek bu insanlar. Çok yazık...
-
@can-mavi soruyu ve açıklamasını okuduktan sonra şıklarda Safi vergi kapasitesi olsaydı doğru cevap hangisi olurdu sorarım size ??
-
@can-mavi hocam cevap zaten safi vergi yuku degil mi ben onu isaretledim. Tam olarak ne tartisiliyor anlamadim:) calistigim kitapta net vergi yuku olarak geciyordu zaten safi ile eş anlamli.
-
@gigi tahminimde öyle eşitliği doğru kabul edecekleri yönünde diğer şık bariz yanlış zaten
-
@can-mavi hocam bakis aciniza katilmakla birlikte safi vergi kapasitesini bu sekilde tanimlayan hicbir bilgi bulamadim. Soru cok buyuk ihtimalle gorseldeki soru gibi eksik de ifade edilmis olarak safi vergi yukunu cevap olarak istemiş.
-
@can-mavi Hocam yanlış anlamayın forumda dikkate aldığım, değer verdiğim kişilerdensiniz. Lakin yanlış anlamazsanız, sorular hususunda bu derece ısrarcı olmanız sizin gibi deneyimli birine yakışmıyor bence hele ki önümüzde daha bu kadar sınav varken.
-
Açıklansın yoksa millet birbirini kesecek az kaldı
-
@ultras06 anladım eyvallah
-
@beveridge-eğrisi dostum çıkmış sorunun açıklaması Safi vergi kapasitesi , ama şıklarda olmadığı için Safi vergi kapasitesini bulup onu mg e bolmusler ve Safi vergi yükünü doğru kabul etmiş , o sınavda şıklarda Safi vergi kapasitesi de olsaydı doğru cevap açıklamaya göre ne olurdu ?
-
@atkinsons, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Yahu yazmayım yazmayım dedim ama dayanamadım. Kpss de 78 alan adamı merkez uzmanlık sınavına sokarsan oda gelir seninle özel fon, vergi yükü gibi soruları tartışır. Bunun bi tık altıda yasama yetkisinin kimde olduğunu tartışır. Yazık belkide es kaza sınavı mülakatı geçip kanun tüzük yönetmelik hazırlanma aşamalarında yer alacak geçecek bu insanlar. Çok yazık...
-
@james-buchanan ahaha haşat etsin diye mi etiketlediniz:)
-
@atkinsons lan yürü git aşağılama milleti. Her sınav sonrası olur böyle şeyler ben cari oranıda yanlış yaptım özel fonu da yanlış yaptım 13 ağustod da 89.5 puanla da ilksana girecem. Herşey dikkat de bitiriyor. Hatta vakıfı dahi yanlış yaptım ama daha 82nin altına inmedik çok şükür.
-
Cikmis sorularda yokmuyudu dun arkadaş kanitladi.Cevap:SAFİ VERGI YÜKÜ.Ha kabul etmiyosaniz bnde OTOFINANSMAN GUCUNU etmiyorum.İkiside cıkmıs soruymus diye yazıyorum
-
@murky dostum sadece şta sorusu, safi vergi sorusu ve is lm sorusunda ki sıkıntıları dile getiriyorum , ornegin is lm sorusunda bariz yanlış olan şık belli fiyat faiz olan şık , ama diğer şıkkın da doğru olmadığını ifade etmeye çalışıyorum, hatta dün benim yanlış olan bir sorumda benim gibi dusunenlere bizimkinin yanlis oldugunu ve doğru cevabı anlatmak için ter döktüm , yani yanlışlarını doğruya çevirmek gibi bir niyetim bundan önce de olmadı şimdi de olamaz
-
@atkinsons
"ezkaza" :))