2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@can-mavi la gardaş git derse keyfine bak yaaa
-
Neyse şu saçma yorumları tartışmaları okumaktan sıkılan arkadaşlar acısından ıyi oldu şimdi biraz beni linç ederler kafamız rahatlar yeter gari bu kadar saçma soru tartışıldığı
-
@fişek-morgen Hocam kufur ettiniz sandim 3 kere okuyunca anladim
-
Arkadaşlar vakıfla ilgili soruda "yönetim organı" var mıydı? Çünkü herkes yönetim kurulu demiş ama doğrusu yönetim organıdır.
-
@atkinsons 78 alsın ama insanları aşağılama hakkını kendinde görmesin. Eksikler çalışılır kapatılır. Ama bazı şeyleri 90 alsanda değiştiremezsin.
-
Bence artık soruları tartışmayı bırakalım çünkü kimse kabullenemiyor önemli olan bizlerin ne yaptığı değil kurumun neyi dogru kabul edeceği saatlerdir kafa patlatıyoruz ama hala aynı yerdeyiz en iyisi sonucu beklemek
-
@atkinsons la okuma forum niye var.
-
@atkinsons hocam sendemi 85cisin yoksa.
-
Bir sorunun doğru olup olmaması formu takip edenlerle alakası yok. Gerçekten iddaa edip ısrar eden varsa mahkemeye buyursun. Bizde herkes gibi GİB in sonuçlarını bekliyoruz. Maalesef doğru ya da yalnis kabul edeceğiz. Şunu iyi biliyoruz ki dava açmak her babayiğidin harcı değil
-
@james-buchanan, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@atkinsons, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Yahu yazmayım yazmayım dedim ama dayanamadım. Kpss de 78 alan adamı merkez uzmanlık sınavına sokarsan oda gelir seninle özel fon, vergi yükü gibi soruları tartışır. Bunun bi tık altıda yasama yetkisinin kimde olduğunu tartışır. Yazık belkide es kaza sınavı mülakatı geçip kanun tüzük yönetmelik hazırlanma aşamalarında yer alacak geçecek bu insanlar. Çok yazık...
Valla benim puanlarımı söylesem , girdiğim kazandığım sınavları söylesem , elendigim Mülakatları söylesem beni burada etiketleyecek kadar hadsiz olmazdın .. sen daha üniversiteden mezun olmadan biz burada sayıştay hakimlik mülakatlarından eleniyorduk genç,
Aynı tespiti yaptığın için aynı laflar sana da gelsin @toranj -
@can-mavi hocam sen haklısın sorunun açıklamasında safi vergi yükünü milli gelire oranlanması gerektiğinden bahsederken cevapta oranlamıyor bende safi vergi kapasitesi yaptım sınav açıklanınca hep birlikte bakıcaz
-
@can-mavi tanırım arkadaşı dürüsttür.
-
@zenginmemur o zaman bende diyorum ki reel milli hasıla 660 olacak. çünkü gsmh zaten reel hesaplanır. o yüzden fiyat endeksini hesaba katmaya gerek yoktu
-
@gencburokrat kasa 280000
ŞTAK 350000
ŞTA 350000
KKK 280000
Bukayıtın neresi yanlış
70000 ŞTAK devam ediyor -
@zenginmemur yok ben 75 -80 arası kapatır diyorum. 75in altına inmez 80nin üstüne çıkmaz. Tartışmalı soru coktu elbet ama gelipte özel fonu, sup.tic.al. sorusunu. Amortisman sorusunu inatla tartışınca sessiz kalmak ne mümkün.
-
@can-mavi ben hangi tespiti yaptığımı anlamadımki. sizin yüksek puanlı yetkili bi abi olduğunuzu takip ettiğim kadarıyla anladığım için cevabını verir manasında söyledim. yoksa her olumsuz laf edeni haşat ettğinizi düşündüğümden değil
-
@gkhn-gnr Nasıl devam ediyor hocam, 350.000 karşılığın tamamını kapatmışsın
-
@toranj o zaman yanlış anlamışım senin paylaşımını , kusuruma bakma , beni etiketleyecektim hadsiz yüzünden sana da laf etmiş oldum , tekrardan affola
-
@gkhn-gnr Karışılık ayırırken Karşılık Giderleri 350.000 / Şüpheli Ticari Alacaklar Karşılığı 350.000 şeklinde ayrılır. Ştak'ı 350.000 borçlandırırsan tamamını kapatmış olursun.
-
Arkadaşlar şu başlıklarda bir üyenin geçmişini, arka planını, kapasitesini bilmeden; sırf sataşmak için yorum yapmayı bırakalım artık olur mu. Herkes kendi bildiğini en harika bilgi, en iyi bilgi; kendi fikrini en kusursuz fikir sanıyor; buradan da tartışma çıkabiliyor. İnsanlara sataşmadan fikir alışverişinde bulunursanız işler daha da kolaylaşacak hepimiz adına, forumun amacının tam olarak bu olduğunu düşünüyorum. Hayırlı günler.