2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Forumda soru konusulmayacak da ne konuşulacak acaba , osym nin sınavda şeker vermemesini mi konuşalım ... Sonuç açıklanır aciklanmadi gibi öğrenmek için burada beklemeyin kardeşim siz de gidin gibin sitesinde bekleyin ... soruları tartışmaktakı amacın sadece bu sınav için olduğunu düşünüyorsanız toylugunuza uzulun, önümüzde daha bir sürü sınav var , buradaki tartışmalar sebebiyle önündeki sınavların bazı sorularını ne kadar rahat geçeceğinin farkına varın biraz !!!
-
@i̇lanbekleyenbiri hocam duyum mu var ?
-
@lindahl yönetim yazan tek şık Vardı o da organ kurul mu hatırlamıyorum soruları yazan arkadaş kurul yazmış karıştırdım
-
@i̇lanbekleyenbiri Yok hocam, muhasebe sorusu.
Sizin bahsettiğiniz iktisat sorusu. İstenilen REEL MİLLİ GELİRdi. Soruda bize gsmh ya verdi. Ondan amortismanlar ve dolaylı vergileri düşünce milli geliri buluyoruz. Fiyat endeksine oranlayıncada reel milli gelir bulunuyor. 440 gibi hatırlıyorum cevabı. -
@gencburokrat kafa yandı galiba
-
@uvb007 ya bi işine git arkadaş , Girmişsin istatistik bölümünden , belki de ilk kurum sınavına , öyle sallayıp duruyorsun ... kendi yaptığım yanlışları doğruya çevirmeye çalıştığım iddia ediyorsan kusura bakma ama ne sorulardan haberin var ne sınavlardan ne de bundan önceki sınavlardan ...
-
Arkadaşlar bi soru vardı. Edgeworth, bertrand diye 3. Sü cournot muydu yoksa chamberlein mi ?
-
@can-mavi Kimseyi kırmak gibi bir derdim yok , kırdıysam da özür dilemeyi de bilirim. Ancak bugün ya da yarın bu sınav kesin olarak açıklanacak dolayısıyla bu haber için sürekli sayfa yenileyen bir sürü insan var , sizde bunun farkına varın
-
@uvb007 sınav sonucu burada açıklanmayacak gib in sitesinde bekleyin o zaman
-
@tysbyno-hi Doğrudur hocam. Benim demek istediğim eğer hem yönetim organı hem de yönetim kurulu seçenekler arasında vardı ise çoğu kişi aynı hataya düşüp yönetim kurulu demiştir.
-
@minsipo cournot
-
@minsipo cournot
-
@biriibfli cevap neydi sıfır maliyet mi ?
-
@minsipo evet
-
-
@kaizen amortismanı ve dolaylı vergiyi gsmh dan düştükten sonra milli gelir 660 bulunuyordu. ancak bu bulduğumuz nominal milli gelirdi. fiyat endeksi 150 verildiği için 660/150* 100 yaptığımızda 440 sonucuna ulaşırız.
-
Girmişsin İstatistik bölümünden Siz ne oldunuz arkadaş böyle hahaha
-
Tuğrul Koçer'in bugün sonuçların açıklanmasını bekliyorum dedi
-
@uvb007 hocam belki yanlış sorular var bunları tespit edemezsek adaletsizlik olacak.tartisarak ,irdeleyerek gerçeği arıyoruz.
-
sınavı ne zaman açıklayacaksınız diye arayasım var ama 'la bi s.... ...t' diyecekler diye korkuyom ehehhe