2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Israrla söylüyorum 75-80 aralığı kapatacak at fava bekle. 80 üstü yapanlar rahat olsun 75 altı yapanlar yeni simav hazırlıklarına şimdiden başlasın.
-
@fatihmavcu farketmez içinde yönetim geçen bir şık vardı. Diğer şıklar genel kurul, mütevelli heyeti, denetleme kuruluydu. Zaten vakıfların başında vakıflar genel müdürlüğü gibi bir kurum var orasan bile çıkardı sonuç biraz mantıklı düşününce
-
@ky061 hocam duyum sağlam yerden mi?
-
@uruk-hai ben bakımda hocam dediğiniz gibi ama kimse kurulu mu organımı hatırlamıyor
-
@gkhn-gnr Benim mi?
-
@tysbyno-hi hocam 3 kez okudum organı yazıyordu. Kendim dernekler denetçiliği mulakatina girerken ayrıntılı çalışmıştım. 4721 de yönetim organı yazar.
-
Şaka maka çıkarken mülakattayim dedim ama şimdi değilim diyorum, ben sınavı kaliteli bulmuyorum hangimiz yapamadığımız soru için zormus diyor. Dikkatsizlik sonucu düşük alabiliriz ama gerçekten dguy a yakışacak sınav değildi. Bilen ile bilmeyen ayırt edilmedi. Vakıf zorunlu organ yönetim kurulu dur. Mütevelli heyetini ilk defa duydum ama sanırım yönetim kurulunu şirket sahipleri kontrol altında tutma k için mi böyle bir yapı oluşmuş bilmiyorum.
Mütevelli heyetin yetki ve görevleri şunlardır.
a) Boşalan Yönetim Kurulu üyeliklerine yenilerini atamak.
b) Yönetim Kurulu üyelerini seçmek
c) Denetim Kurulu üyelerini seçmek
d) Yönetim Kurul üyeleri tarafından hazırlanan faaliyet raporu , bilanço , gelir-gider hesaplarını incelemek ve Yönetim Kurulu’nu ibra etmek.
-
@tysbyno-hi ben genel kurul yaptım kafam rahat o yüzden
-
@tysbyno-hi vakıfın kanunen zorunlu organı asagıdakilerden hangisi? Soru net olarak boyleydi.cevaplar yonetim kurulu,genel kurul,mütevelli heyeti bir de bir tane daha
-
@okanugur hocam dediğiniz gibi yorumlamak için sınavda başarılı olacak çoğu kişinin ankette oy kullanmış olması lazım. eğer öyle olduysa 80 in altına düşebilir.
-
@can-mavi aynen öyle bak ben bu forum kurulduğundan beri takip ediyorum soruların tartışılmasıyla muhteşem bilgiler öğrendim. Ya zaten adı forum forum. Boş konuşanda olur dolu da. Sokağa çıkın dostunuzla eşinizle hep dolu şeyler mi konuşuyorsunuz burası aile dedikodu da olur dövüş de bayramlaşma da sevinç te.....
Adam Instagram da boş boş salak salak videolara bakıyor burda ahkam kesiyor. Ama o da ailemizin üyesi dövüşsek de kızsakta... -
Mütevelli heyeti: Bir vakfın yada kuruluşun yönetimini yüklenmiş kurul. Vakıfların organları, vakıf başkanı ile mütevelli heyetinden oluşmaktadır. Vakfın başkanı aynı zamanda mütevelli heyetininde başkanıdır. Mütevelli heyetlerinin görevi vakıfları yönetmek ve temsil etmektir.
-
@gökyeleli hocam bu sınav işlerine kafayı takmış insanlar çoğunlukla burda ben bundan eminim o yüzden böyle olduğunu düşünüyorum tabiki illaki oynar ama geneli forumlari sıkı takip ediyor
-
@kaizen evet nasıl oranlıyoruz ben o çözümü merak ediyorum hatırlıyo musun
-
@ayse_furkan o Zaman yönetim kurulu değil Cvp bi yanlış daha cıktı
-
@okanugur inşallah hocam keşke 70 le kapasada forumca mülakata kalsak
-
@tysbyno-hi hocam bazi yanlışlar herkes icin yanlış oluyor. Se pa problem yani. Kafaya takma.
-
@gökyeleli keşke hocam , hakeden 600 kişinin olması dileğiyle..
-
@fatihmavcu taktığım yok da bu Nasıl bir sınav arkadaş anlamadım bi çok kurum sınavına girdim hiç bu kadar muğlak soruyu bir arada görmedim
-
Saat 15 civarı açıklanır
(Duyum değil his)