2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Siteye girince sınava girmeye haz kazandi mı eveti görünce bi garip oluyorum diger tarafta umarım hayır yazmaz. aciklasinlar da kurtulalım.
-
@uvb007 Girmiş sin istatistik bölümünden derken sorular farklı neye göre o cümleyi kullanabiliyorsunuz anlamında
-
@uruk-hai hocam vakıf sorusu muhtevelli heyeti mi olacak hocam. Yönetim yaptım ben de muhtevelli de yönetim organı gibiymiş
-
@tysbyno-hi Onun şimdiye kadar dediklerinin tuttuğunu görmedim ama ınş bu tutar
-
Arkadaşlar ne diyorsunuz şimdi hala 80’den aşağı düşmez diyen var mı? Ben diyemiyorum valla. Üç arkadaşımla konuştum. Doğru olduğunu düşündükler 7-8 soru yanlış çıkmış ki forumlarda Facebookda falan doğru olan şık nedenleri yazıldığı için yanlış işaretlediğine emin. Sağlam adamlar 20 yanlış sınırına dayandılar. KAÇLA KAPATIR? 600 KİŞİ? KAÇ? KAÇA DÜŞER?
-
@fatihmavcu muhtevelli italyan bir futbolcu hocam. zorunlu organ olması imkansız
-
Neyse millet rahatsız olmuş anlaşılan , daha da yazmaya, yardimci olmaya , yardım almaya gerek yok , inşallah herkes hakettiği sonucu alır , Allah hepiniz hakkında hayirlisini nasip etsin
-
@hahamas hocam o federico guinti degil miydi ya
-
@shanks :)) gerçekte kim bilmiyorum
-
@alika28 belki bir kaç saat içinde belki bi kaç gün içind E göreceksiniz. 75in altı 80nin üstü olmayacak. Altını çiziyorum. 75-80 arası.
-
@shanks haksızlık etme hocam
-
@fatihmavcu şaka maka öyle bi futbolcu da geldi geçti harbiden
-
Gencler kolay gelsin aldigimiz duyumlar neticesinde bugun aciklanacak insallah Allah hayirlisini nasip etsin...
-
@fatihmavcu bu sorunun cevabı mütevelli heyeti çıksın bir daha da girmem bu kurumun sınavlarına. Yönetim kurulu kanunda yazıyor direk. Vergileme sürecini de tartışacağız yakında. Birazdan tahsil ilk başta olmalıydı diyecek birisi çıkacak diye korkmuyor değilim.
-
@alika28 hocam dünden beri yayında olan ankete 255 kişi katılmış oranlarda bir değişiklik yok 85 üstü doğru yaparım diyenlerin oranı yüzde 15 lerde. bu yüzden en iyi ihtimal 82 ile kapatacak gibi görünüyor
-
@fatihmavcu ben ticaret hukuku bilmiyorum ama anladığım kadarıyla mütevelli heyeti=yönetim organı ama yönetim kurulu başkanı bir şey.siklarda hem yönetim organı hemde mütevelli heyeti varsa soru yanlış,mütevelli heyeti ve yönetim kurulu varsa cevap mütevelli heyeti olacak.
-
@alika28 hocam ben de yönetim yaptım da secenekteki yönetim kurulu muydu yoksa organı mıydi hatırlamıyorum
-
@can-mavi hocam aldırma sen birçok yeni arkadaş var ilk defa kurum sınavına girenlerde muhakkak var tanımıyor etmiyorlar
-
@gökyeleli hocam bu iyi bir şey değil mi 30 kişi 85 üzeri falan yaparım demiş , bu mükemmel bı sonuç bence 80 altı kesin gibi duruyor ama şu bı kesin 79-82 arası yığılma var , sonlara doğru 77 76 larin yüzü gulebilir bence
-
@ky061 bugun aciklanirsa demek ki yanlis olarak dusunulen sorular cok da onemsenmedi duzeltmeye gidilse biraz zaman almaz miydi neticenin haftanin ilk gunu bugun,yanlis mi dusunuyorum hocam