2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@lindahl yönetim organı şeklindeydi zaten hocam
-
@atkinsons sen yuksek alipta 78le giren adamin aslinda 81 82 puana denk geldigini bilmiyorsun gor bak o 78 diyip kucuk gordugun insanlr seni nasil eleyecek haa bu arada 78 alan adam diosun bilmiyorsun ki o puanin ustunden 1 bucuk yil gecmis 1 bucuk yilda o 78 adam neler yapmaz sonunu sen dusun
-
@lindahl yönetim organı sıklarda yoktu
-
@can-mavi hocam sayıştay için bize stratejik taktik verseniz çok güzel olur aslında ne yapmamız lazım son 6 gün
-
Adam 30 sayfadır soruların cevabının kendi işaretlediği olması için burada ter döküyor. Bir şeyler ispat etmek isteyen gitsin savcılığa dilekçe versin , forumu takip edemeyecek hale düşürdünüz artık
-
@bg2603 elesinler kardeşim inşallah elesinler bu ülkenin çalışkan insana ihtiyacı var ama saçma sapan soruları üç gün burda tartışıyorsa 78de alsa 90da alsa asıl onu elesinler. Iki cevap yazarsın baktin olmuyor ben yanlış biliyorum demekki der çekilirsin. (Sozlerim kesinlikle can maviye değildir. )
-
@uvb007 mesela kim ? İsim vererek konusun biraz delikanlı olun
-
Can mavinin sayıştay sınavının mayısta olacağı haberini martta vermesinden bu yana saygım sonsuz
-
@atkinsons hocam sen bu forum hiç katkı koymamış birisin söz söylemeye hakkın yok.
-
Ses var mi kurumdan
-
1-2 saat sonra buralar karışacak
-
@uruk-hai ben bu foruma 2016dan beri insanlar malumlar nette gezerkenden beri katkıdayım yazmıyorum okuyorum. Ama ilk defa dayanamayarak bu kadar ağır bi yazıyla başladım. Gönül istemezdi elbet böyle yazmak ama ne yapalım.
-
@gannicus bende öyle hatırlıyorum niye bu kadar tartışıldı bu soru anlamiyorum
-
Bence de arkadaslar yeter artik faydali seyler var diye forumu takip etmek istiyorum ama cumartesiden beri aynı seyler konusuluyor.hatalı olmayan bariz sorular-cevaplar bile tartısılıyor.bu arada kimin ne yazdıgının farkında degilim kafam o kadar bulandı. belli kisilere konusmuyorum yani.bence artk soru tartısması bırakılsın zaten kısa sürede belli olacak.herkes hakkında hayırlısı...
-
Ya baticam ya cikicam tam sinirdayim
-
@otuzyılsavaşı İşlem hatası yaptım diyecem ama dikkat ettim soruya özellikle. Ya da sınav sorası direkt buraya bakıp kafama 660 yaptım diye kodladım. Umarım ikincisidir.
-
GİB'cim sınavı açıklar mısın? Tişikkirler...
-
@can-mavi Gazete mi okuyorum ki köşe yazarı gibi isime dikkat edeyim. Açıklanma durumuyla ilgili gelişme var mı diye takip etmeye çalışıyoruz sürekli aynı döngü var forumda. Ama sen böyle delikanlı olun falan boş konuştuğuna göre kesin bu kişilerden biri sensin.
-
@kaizen GSMH sorusu mu o nasıl çözülecekti?
-
@tysbyno-hi Hocam, vardı galiba. Çünkü cevap yönetim kurulu değil zaten.