2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@kuşçubaşıeşref Bir kere dediğinin tuttuğunu bilsem umutlanırım ama yok.Açıklansa da önümüze baksak güya bugün ders çalışacaktım.
-
5 soru çözüp foruma bakıyorum açıklansa da kurtulsak
-
@i̇lanbekleyenbiri ben de 5 kere forumu cozuyorum bir kere soruya bakiyorum.
-
Buraya girmesem kafayı yiyeceğim, sanki o ucyuz içine gireceğim de bekliyorum, başından beri guy candır gerisi heyecan diyorum ya bu onun habercisi mi arkadaş ben ne dengesiz insanım, otur guya çalış çok eksiğin var
-
Sınava girmememe ragmen bence de bı an önce aciklansin biz bile heyecan yaptık
-
Umudumu kestim diyorum ama olmuyor yine alıyorum teli elime ya
-
@yasemen bnde ayniyim diyorum düsmez o kadar sonra dunku iki tane arkadasin tecrubelri ısrarla düsuk kapatacak diyo.Bilmiyorum artik
-
@zenginmemur inşallah ya dua edelim bari:))
-
@zenginmemur sen ne kadar çırpındın arkadaşım ya:)inşallah kazanırsın
-
Ya biri çıkıp bugün yarın demese sikinti yok aslında ama biri bi taş atıyor sonra çık çıkabilirsen kuyudan
-
Sayfaya girilmiyor acik kaldi keys meys bisey yaziyor eli kulaginda galiba
-
@toranj hocam sende aynı degilmisin cırpinmak bizim gibi issiz gücsuzlere yakisiyomu amac nedir?Senin farkli mı?
-
@toranj insallah duser mi
-
-
@zenginmemur sakin ,ben tamamen iyi niyetle söyledim.
-
@bg2603 ben giriyorum hocam sayfalarda hiç sorun yasamadim suana kadar. ben normalde 2 hafta filan surer diyodum erken aciklandigini bilmiyodum. ogrenmez olaydım
-
@ilanmılano valla ya öğrenmez olaydık beklemicektik böyle
-
@toranj yok hocam bnde bir sey demedim bn sadece cok belli ediyirum emin ol sende aynisindir veya baska bir mezun arkadasimizi
-
@ilanmılano ben nie giremiyorum yaa
-
@bg2603 Hocam herhalde sen kazandın senin puanı yazıyolar bizi de kazanmadın deyip puanı bile soylemeyecekler