2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@ilanmılano nerde o gunler
-
yaa şu boş hata bomboş adamı övmeyin.. Yıllardır bu işin içinde olan bu tür adamlarin ne kadar boş olduğunu biliyor.
Gelin bu sektörde kim nedir ne değildir size söyleyelim eskiler olarak gerek yok kasmaya yani
-
@zenginmemur e tabi ben de öyleyim ders çalışmam lazım ama sabahtan beri düşmedi elimden telefon
-
Burdan nasil foto paylasiyosunuz 1 yıldır forumdayım öğrenemedim hala:))
-
@kaimoğlan kardeşim tüm moderatörler olarak birer tane 2018 model araba aldık. Belli ki bazı başlıklara hiç girmiyorsun, biz masraflar çıkmıyor diye reklam engelleyicileri durdurmak zorunda kaldık, sen çok büyük paralar kazandığımızı söylüyorsun. Istersen hemen sana devredelim siteyi.
-
@agor Ahahahahhaha benimki latife hocam. Iyi ki var bu platform. Umarım çok daha iyi yerlere de gelir
-
Aynı anda vmy den haber bekleyip delirme aşamasına gelenler....
-
Mesai saatleri disinda da aciklanabilir mi?
-
''1 Seri No.lu Kurumlar Vergisi Genel Tebliğinin “5.6.2.4.3” Bölümünün İkinci Paragrafına İlişkin Danıştay Kararı'' Bu haberi ezberledim he
-
@alika28 4 yaş daha avantajlısın benden
-
@gizo11 bir soru bir gib duyuru bir soru bir vmy duyuru...
-
Bugün açıklanmaz artık
-
@varolistan sınav duyurularına bak ilk oraya düşecek:) geç görebilirsin
-
Of of bugün için umudum kalmadı gibi
-
Yok mu Gib de calisan tanidigi olan.hersey hazir ust yazı imza felan mi kaldi. Yoksa top bilgi islemde mi.bilgi islemciler surekli mesai yapar.ne durumda oldugunu bilsek de ona gore forumdan uzaklasacam.
-
@ultras06 aynen ya yok mu bi duyum
-
@olursaolur ben 2 yıldır öğrenemedim
-
Geçen sene guy sonuçlarını beklerken, bir arkadaş şöyle bir duyumdan bahsetmişti: Malum örgütü biliyorsunuz, devletin her kurumuna sızdıkları için zaten alacakları adamlar dahi belli olduğu için insanlar dönüş yolunda öğreniyorlarmış sonuçları hemen açıklanıyormuş, itiraz dahi edilmiyormuş sorulara. Artık bundan sonra sınavların aynı gün açıklanma durumu olmayacağının kurumda konuşulduğunu söylemişti. Kaldı kı geçen sene itirazlar sonucu 2 soru yanlış olduğu için herkese +2 eklenmişti ve kurumu aradığımızda komisyon itiraz edilen soruları inceliyor demişti. Bence beklemeyin dersinizi çalışın arkadaşlar. Garantisi yok önümuzdeki fırsatlardan da olmayalım..
-
Arkadaslar simdiye kadar cevaplarima bakmayim diye dusunuyordum ama buraya girip okudukca iyice merak sardi acaba sorular burada paylasildimi ilk gun veya sorular varsa nasil ulasabilirim
-
sayfada Mühendislikten giren hiç yok galiba