2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@guycukız Ağzına sağlık hocam. Kaç senedir anlatıyoruz hala körü körüne bu ikili oynamalara kanan aldanan kardeşlerimiz var.
-
@victory-carleone üzerimize oyunlar mı oynuyorlar:) bu cümleyi bu forumda görmeyi hiç ummazdım değişik oldu:)
-
Şunu yeniden ekleyelim bilmeyen arkadaşlarımız yanılmasınlar tanısınlar sayın hocayı :))
-
-
-
@ilanmılano onu 2 gün önce söylemiş herkesin yüksek yaptığını sandigi zaman
-
@mk-ank Ben olanı gördüğümü söyledim hocam. isteyen alınabilir, bence dengi olan kitle biz genç mezunlar değil hakkını her gün can siperane savunduğu kurum içi guy'culardır. Artık yeter bu iki yönlü salvolar. Yoksa kimseye hakaret etmek gayem yok malesef durum böyle. Yine tekrar ediyorum İmece güzel bir çalışma Allah razı olsun lakin diğer çalışmaları bu forumun üyelerinin yöneticilerinin çalışmaları çabaları yanında pek bir şey ifade etmiyor. Buna rağmen bu forum yöneticilerinede üstü kapalı attığı lafları gördük biz kaç kez. Kimin nolduğu açık ve net görülüyor. Sadece kendi konuşulsun isteyen bir kişi. Muğlak ifadelerle duyurum-su açıklamaları da sadece dikkat çekme çabası. Çocukça.
-
Amacın nedir kardeşim merak ettim gerçekten:)) ee Tuğrul Koçeri tanıdık kurum içi meselesi hakkında yanlış düşünüyor. O zaman söylediği duyumlar yalan. Anlatmak istediğin bu mu:))
-
Degerli gencler , cevaplari bir arkadas paylasmisti toplu bir sekilde. Sayfa sayisi ya da paylasan arkadasi soyleybilirmisiniz
-
@yasaklı ne gibi hocam olan belli zaten başka bişiy demenin bir anlamı yok bence yapısal sorunlarımız var elbet ama bu artış yapısal sorunlarla bağdaşmayayak kadar açık piyasayla oynuyorlar sende katılıyorsun galiba buna
-
@eemci BTK bu ilan başvurularının başlamasına 1-2 hafta önce açıklandı. Bu nedenle bu ilana hiç başvurmadım bile Ayrıca dayılı değilim, tamamen bileğimin hakkıyla kazandım
-
@pyle 120 a-130 lardaydı can-mavi paylaşmıştı
-
@utku Hocam doğru olanı ortaya koymak tek gayem. Yanlışlar var ortada dile getirilmesi gereken, bir doğru onca yanlışı ortadan kaldırmıyor. bu konuda @guycukız hocam bence fazlasıyla net özetlemiş durumu. Maalesef eldeki durum bu. Bu bahsettiğim hatanın da benim gözümde dönüşü yok çünkü bu yanlış bir davranış yanlışı değil kişiliğe dair bir seçimdir. Bizim böyle kişilere ihtiyacımız yok yeter artık.
-
İtiraz eden nasıl ediyor bende onu anlamadım.Ortada soru yok doğru hangisi yanlış hangisi belli değil
-
Bugün açıklanacak diye doğru düzgün ders çalışamadım 2 gün sonra öğrensek ne olacak sonuç boş bir gün en iyisi ders çalışmak
-
@pyle 117 hocam
-
Dostlar herkese Merhaba. Taban puanlara dair bilgi paylaşımı yapmıştık, bu hususta da sorduk soruşturduk lakin net bir bilgi alamadık. Şu gün diyerek nokta atış bir bilgi veremeden de sizleri beklentiye sokmaktan imtina ederim. Eğer net bilgi alabilirsem paylaşacağım. Bakalım.
Ayrıca sizlerden bir ricam var, kişi kişi kimseye söylemiyor, müspet ya da menfi yorumda bulunan tüm dostlarıma sesleniyorum; üçüncü kişiler hakkında doğru veya yanlış farketmez bu tip konuşmalar hoş değil. Bizim gıyabımızda söylenen şeyler olmuştur biz de biliyoruz bunları. Bizi bilen bilir, bilmeyen kendi gibi bilir diyerek biz bağışladık bunları. Olur böyle şeyler, oluyor ve olacaktır hep. Ancak bize ve forumdaki dostlarımıza yakışmaz bu tavır. Bırakalım herkes zaten duruşu ile bir şeyleri gösteriyor, gösterecek. Biz muhabbetimize bakalım.
Hepinize iyi forumlar dostlar.
-
@mk-ank tabikide ihtiyacınız yok. Kurum içi konusunda bende katılmıyorum düşüncelerine . Ama kötü niyetli biri olduğunu da düşünmüyorum bence burada linç edilmeyi haketmiyor adam bişekilde yardımcı olmaya çalışıyor duyumunu paylaşıyor kimse inanmak zorunda değil:)
-
@victory-carleone doğru kardeş haklısın oyunlar oynanıyor üzerimize okuma yazmayı anca öğrenen amcam da aynı böyle şeyler söylüyor ekonomi hakkında:) bu oyunlar olmasa aslında ekonomimiz çok iyi ama amcamında dediği gibi kıskanıyorlar güçlü, üreten ekonomimizi
-
@paretowilfredo Eyvallah başkan.