2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@paretowilfredo Üstad estağfurullah ne demek hem yanlışlari tespit ettik hem de gelecek sınavlara bir kaynak bırakmış olduk . Ben topladım forumdan ve hatirladiklarimdan forumum son sayfalarıma geldim bir liste de @can-mavi toplamış 2 listemiz var
-
Bugün bir arkadaşım bir soruyla ilgili mesaj attı bana.Emin olamadım size sormak istiyorum. Bu yatırımların faize duyarsız olmasıyla ilgili bir soru vardı ya o soruda genişletici maliye politikası uygulanırsa diyordu değil mi?
-
@suytres evet hocam öyleymiş. yanlış olanı soruyordu. doğru cevap gelir azalır olacaktı.
-
@ilanmılano @can-mavi Her ikinizin de eline koluna sağlık dostlar faydalanacak herkes adına teşekkür ederim
-
@ilanmılano 25 yanlış hesaplamıştım 81 doğru çıktı buraya göre. İyice kafayı yedim.
-
Muhendisler ne soruları vardı hatırlayanlarr yazsınn
-
@obra hocam liste birebir dogru degildir bazılarının yanında soru işareti var zaten cevabını yazmadım. 3 4 soruda hala belirsizlik var 81 dogrun varsa ne mutlu sana
-
Peki kacla kapatacak tahminine guvenen yok mu cok sınırda gibiyim: (
-
@duyguuu37
ısrarla 75 diyorum hocam. -
@ilanmılano ben de 81 muallak sorular hariç ben de sınırdayım sanirim
-
Ankara da hava kararmadi mi. Gib in isiklarini falan konussak artik:)
-
@ricardo34 kardeş biz sanki güneşin ilk ışıklarını beklesek daha iyi olcak bugünden umudu kestim ben
-
Ankarada olan gardaslar gib'in ışıkları yanıyor mu
-
@otuzyılsavaşı
25 kişilik maliye uzman yrd.(son sınav) 80 soruda 60 doğruyla kapattı ve mülakata 119 kişi kaldı (normalde 100 idi)
20 katı kişi sınava girmişti ve 500. adayın sıralaması 600-700 arasıydı,yanlış hatırlamıyorsam.. -
Çok bunaldım. cidden biri beni engellesin girmeyim foruma basim agridi telefona bakmaktan. haftasonu ya sayistay ya vmy sınavı var dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan da olacağız.
-
@otuzyılsavaşı sen paylaşım yaptıkça içim rahatlıyor inşallah tahminlerin gibi okur düşük kapatır
-
@otuzyılsavaşı benide umutlandıriyosun
-
@eliff Hocam şüpheli sorular hariç 81 isen sınırda olduğunu pek sanmıyorum
-
arkadaslar hangisi kazanc ve irat değildir yada dahil değildir gibi bir soru vardı . şıklarda hisse senedi satıısndn elde edılen gelır kira geliri sans oyunları vs gibi sıklar vardı cevabı neydı?
-
@paradoks89 kardeşim 152727372528273 kez soruldu bu soru ve cevabı şans oyunları ile başlayan kazanç