2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Arkadaşlar 4 seneden beri kpss artı kurum sınavlarına giriyorum yani tecrübe açısından belirtmek gerekirse bu sınav öyle kolay sınav felan değildi KPSS mesela kolay bir sınavdı sorular net anlaşılır fazla kafa yormayı gerektiren sorular açıkçası yoktu ,bu sınavda kaliteli soru sayısı kpssye göre fazlaydı ben bu sınavın 77-78 bandında kapatacağını tahminimce 640+ kişinin mülakata kalacağını düşünüyorum.
-
@duyguuu37 bende soyle bir veri var.Gecen yılki guy sınavı Ankara 79.90la kpss puaniyla kapatti.ve alim cok azdi.Ilk yapilan guy sinaviydi.Ankara 79 dogruda kaldi.300 kusuruncu adayin dogrusu
-
77-78 candır
-
Peki istanbul 1700. Adayin puani 77 ydi kurum sinavinda bu beni korkutuyo nedense
-
kusura bakmayın hocam denk gelmedım ben kira gelirleri demiştim kazanc ve iratlar safi artış teorisine benimsemiştir sans oyunlarıda dhildir diye dusunmustm keşke duusnmeseydım
-
Arkadaslar esneklik sorusunu hatirlayan var mi ? Soru neydi
-
@biriibfli Bursa Antalya örnegide var ama istanbulu suan bnde anlayamadim
-
@ilanmılano damga vergisi sorusunun dogrusu bu mu ? Sanki cevabi farkliydi.
-
@duyguuu37 Hocam dün yanlis gormedi isem 13 yanlisiniz vardi. Sınır derken?
-
@bahar27 damga vergisi sorusunun cevabı pul olacak
-
@biriibfli ve guy bu sinava gore kolay degilmiydi?
-
@aşırıyakışıklı eğer senin dediğin aralıkta kapatırsa 600 +200 kişi mülakata kalır yıgılma orda cok
-
@zenginmemur kolaydi ama yine de korkutucu
-
@moonlight bir yandan 80 in altında kapatır gbi geliyo ama bir yandan da endişeliyim
-
@eliff artik öyle bir durumdayimki kurum dogrulari yanlis kabul eder diye 75 istiyorum
-
Bugünde gol değil
-
Acaba yanlışlar doğruları götürüyor olsa ne olurdu çok merak ediyorum
-
@biriibfli Şöyle söyleyim en basitinden 2 İngilizce sorusu artı yeni anayasa değişikliği soruları,daha kaliteli vergi ve hukuk soruları yani geçenki guy sorularıyla kıyas yaptığında 5- 7 sorunun ortalama olarak aşağı yapılacağını söylemek mümkün yani 72 -73 doğru bandı ,sınava 600 kişinin mülakata kalacağını yani daha az kişinin mülakata kalacağını hesap edersek Ortalama tekrar 77-78 bandına gelir.
-
@ilanmılano dostum ellerine sağlık ama güncelleme şansın varsa şu damga vergisi sorusunun cevabını pul yapıştırma olarak degistir çünkü birazdan o soruyu tartışmaya gelecek bir yığın adam tanıyorum senin başına patlar ihale de sana kalır benden söylemesi:) en doğru şık bu arada istihkaktan kesintidir:)
-
@ilanmılano eline sağlık hocam