2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Duyum var mi duyum
-
@alika28 bu arada hocam sen de kusura bakma çok fazla ayni seylere yanit verdim yada verdik cevapsiz birakmayi da sevmiyorum ama acikcasi tek tek sorularla da ugrasmak istemiyorum bunaldım. yaklasik 6-7 saat ugrastim derlemek icin kalan isin ucundan da diger merak eden arkadaslar tutar
-
Maliye bakanlığı salı günlerini sever ️
Sonuçlar belli olmuştur çoktan geceden itibaren bekleyin belki yarın belki öbür gün belki yarından da yakın herkese başarılar. Sınava girmedim ama muhabbeti geçti buraya yazayım dedim -
@secret hocam maliyedemisinz siz
-
@biriibfli malesef değilim ama tanıdıklarım var onlarla muhabbet geçti onlardan biri dedi bugün olabilir ama yarına ihtimal kuvvetli dedi.tabi kimseyi kandırma gibi durumum yok. Allah herkese kolaylık versin
-
Yok mu bir duyum. Duman vs de olur
-
Yanlis hatirlamiyorsam 2014 guyu gece 1-2 gibi aciklamislardi. Anlayacaginiz gece 12 ye kadar yolu var.
-
@secret nasil gecmis tanidiklarinin
-
@zenginmemur İnşallah iyi geçmiştir
-
@tobıntax aldım ben Ankara'dan, güzel kitap açıklamalar kafi derecede. Buraya resim atamıyorum ama her yılın soruları ve çözümleri olan çıkmış soru kitabı. Bu arada sadece guy sorularından oluşuyor.
-
Böyle gizli arkadaşlar gelince ben ikircikleniyorum arkadaşlar açıklanacak mı gece yani @secret
-
Geçen sene Guy sınavı 14 mayısda oldu 18inde açıkladılar bu sınavı da komisyon soruları inceler yanlış sorular var mi diye bakarlar Çarşamba ya perşembe açıklanır tahminimce
-
@secret tanıdıklar yetkili mi hocam
-
@marycr İkirciklenmek :)) Twitter’da Tuğrul Koçer Beyefendi bu gece için imkansız dedi. Bize yakın bir isim, yarını beklemek daha doğru gibi duruyor.
-
Ya ne tugrul kocer mis be. Kendisi bilirkisi mi maliyede mi gibte mi kim bu kim !!!
-
Supheli ticari Alacaklar 280000 cevap net bu mu yoksa.350000 Sta karsligi mi?Aklima takildi
-
@zenginmemur, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Supheli ticari Alacaklar 280000 cevap net bu mu yoksa.350000 Sta karsligi mi?Aklima takildi
Sıklari falan unutttum
-
@zenginmemur atma bu oku işte zehirli ok bu
-
@hickskaldor tamam dostum ama su 85 beklyenler bunu ne kabul etti
-
@hickskaldor hahahha kptum ya. Bu soruya girdik mi çıkamayiz isin icinden