2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@guycukız Ögrenciler para vermesin diye IMECE diye kitap hazirlatti o kadar emek verdi sinavla alakali verdigi çoğu haber tuttu . Niye bu şekilde hakaret ediyorsunuz ki ?
-
@tudisiar hala acısı var
-
@bybredd bu sene de takip ettin mi. misal Olmayan duyumlar gibi
-
https://www.strawpoll.me/16215920/r
bos bos oturmayalım bari anketi doldurmayanlar doldursun vakit geçer en azından
-
@mami1616 Hocam beni yanlis anlamayin kimseye muhalefet olmak icin degil.2015 ten beri bu isin icindeyim.Ne bir kere net konustugunu ne bir kere duyumunun ciktigini gormedim ️ Imece konusunq gelince Allah razi olsun.
-
@kuşçubaşıeşref olmaz mı
-
2014 guy mulakatini bu gece beklemeyin demisti.uyumuştum faydasi oldu bana
-
@mami1616 yaptigim bir hakaret degil hocam durum tespiti. Kurum ici guy sinavinin bunca issiz genc varken bayraktarligini yapan kisi icin daha dogru bir tanimlama bulamiyorum. Tamamen sig ve ne sis yansin ne kebap seklindeki yaklasimi tipik bir sark kurnazligi ornegidir. Malesef yapilmis tek bir hayir bunca yanlisi ortmeye yetmez. Emegi olan konuda Allah razi olsun. Ancak geri kalan konularda iibf mezunlarina daha fazla golge etmesin.
-
@gökyeleli ankete göre kazanamıyoruz üstad:)
-
@bybredd herkese umut olmak iyi bir şey değildir hocam. Hakkaniyet çok önemli burada. Bı taraftan kurum icine hoş gözüküp diğer taraftan issizlerin kadrosundan gittiğini hesaplamak zor olmamalı. Kurum içi olayı zaten düpedüz saçmalık. Bı şekilde kuruma girmiş adamlar bizlerin senelerce dirsek curuttugu dersleri yapma zahmetine girişmeden kademeleri yükselsin üstüne bizim kadromuzdan çalınsin. Bu hiç adil değil kusura bakmayın.
-
@alika28 hocam anket tam doğru sonucu vermeyecek sanırım. bu anket umutlular arasındaki bir anket oldu o yüzden umudunuzu yine de yitirmeyin
-
@gökyeleli sonuçlara müdahale et
-
75 e falan düşer diyenleri görünce seviniyorum ama hiç sanmıyorum 79 80 olur gibi
-
@guycukız Bana sorarsanız yaptığı iyilikten çok kötülüğü var.Sonuçlar bir türlü açıklanmayınca bile kuruma laf etmiyor edenlere kızıyordu geçen sene
-
@uruk-hai Sarumana söylemek lazim.
-
Şölede bişi var boşuna umut vermeyin diye diye 82 aşagısı bu sınava çalışmadan girdi
-
Bugün de mi olmayacak bu
-
@guycukız Kurum içi uzmanlık konusunda kesinlikle sizinle aynı fikirdeyim. Ancak gelir uzman yardimciligi ile ilgili etkinliklere de yardimci oldu . Neyse sadece fikrimi sizinle paylaşmak istedim cevap yazma nezaketinde bulundugunuz icin teşekkür ederim .
-
Sonuc beklerken tercihini yap ne para kasıyor birader be :))
-
bir de güya sınavın yapıldığı gün sonuçlar açıklanabilir diye bekliyorduk.