2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@gannicus pardon sözlü sınav
-
@birumut sayfa açıkken interneti kapatınca da oluyor veya çıkış yapmadan kapatınca da oluyormuş.benim acildiydi yine kapandı
-
@hahamas hahaha
-
@hahamas bi an sınav açıklandı link attın zannetim bi garip oldum
-
Aciklansin artik ders calisamiyorum iki dk calisiyorm yine buraya bakiyorum
-
Kim ne derse desin Tuğrul Koçer güvendiğim biri bu gün açıklanır bir aksilik olmassa demiş aksilik olmaz umarım
-
@alperen-turkuaz Nerede söyledi ?
-
@alperen-turkuaz bu tuğrul koçer kimdir? hocamıdır? gib de mi çalışıyor ?
-
5 gibi açıklanabilir mi ? geçen sene sanki 5. 30 a doğru açıklanmıştı
-
İşkence yaşıyoruz resmen ya
-
O cahil adam ne zaman hoca olmus ki? Kurum ici sinavi hararetle savunurken ne zamandan beri genclerin hocasi ayrica?
-
hayatımda hiçbirşeyi böyle stresteli beklmedim. bırak ders çalışmayı bilgisayardan telefondan başımı kaldıramıyorum
-
@guycukız cahil mi
-
Bu işkence yarında sürer gibi açıklanma falan yok baksanıza
-
@bybredd Evet hocam kara cahil hem de. Oyle olmasa kurum ici guy icin bunca genc issizken savunucu olmazdi. Keza bunun art niyetle iki yuzlulukle de ilgisi var ama bas sebebi cehalet.
-
bu stresi 7 ay çektiğinizi düşünün sgk 9. pronun gözü yaşlı.....
-
@tudisiar bem yaşadım ah ahhh ve başarısız ama onda bi üç ay zaten aciklanmaz demistik
-
Açıklansa da yolumuza baksak
-
@no33 al benden de o kadar geçen hafta iş için bodruma gittim beş gün ama iş iki gün sürdü millet üç gün freetime denizin havuzun anasını bellediler ve ben ne yaptım biliyor musunuz? Otel odasında ders çalıştım. Hayata bak. Yaş 29 ruh yaşı 85. Tükendik tükendik.
-
@guycukız sana katılmıyorum . Fikirlerine saygı duyuyorum ama cahil kelimesine değil. Kurum içi savunması neden cahillik olsun . Sonuçta herkese bir umut olmaya çalışıyor . Tuğrul hocayı 5 senedir takip ederim , kimseye minnet edecek veya yarar sağlamak için birşey yapacak kişi değildir . Çok öğrenciyi kitap sahibi yapmıştır . Çok iyi duyumlar vermiştir bizlere . Herkes ederini bulur hocam saygılar .