2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@sinek Hocam ben alfabetik olarak sıralayın okudum siz yanlış hatırlıyor olmayasınız
-
78-79 diyorum ve sabırsızla açıklanmasını bekliyorum. duyumu olan var mı ?
-
@ilanmılano yanılıyor olmayasınız? Ben en kısa kelimeden uzuna doğru sıralayın okudum
-
Arkadaşlar şans oyunlari vergisi olan soruda moturlu taşıtlar vergisi varmıydı
-
@umutlnn a motorlu taşıtlar b baş vergisi c yol vergisi d yi hatirlamiyorum hocam
-
@ilanmılano varlık vergisiydi hocam d ben de onu yaptım eminim
-
@zenginmemur 78
-
Beklerken derse de bakılmıyor. İnşallah yarına kalmaz
-
78,6 şahsi fikrim
-
@ilanmılano :))) d şans oyunlari vergisi
-
@umutlnn hocam şaka bi yana mtv kpssde cikmisti sanirim siz orayla karistirmis olabilirsiniz.
-
Ya 79 ya da 80
-
83 diyorum ve arttırıyorum. Belki uçuk ama şimdiden kötüye hazırlanmak için iyidir.
-
Sınav sayfasına girebiliryormusunuz 1 saattir sisteminiz açık kalmış hatası veriyor
-
20temmuzdan beri haftasonları sınavlara giriyoruz. Daha önümüzdeki 2 haftasonu da bayrama kadar dolu. Bu yaz hiç bitmiyor sanki.. İki dakikalık deniz mesafesinde daha parmağımın ucunu suya sokamadım. Hangi soru hangi sınavda sorulmuştu onu bile karıştırıyorum. Dün Ankara'daydım sanki hiç gitmemiş gibiyim. Allah aklımıza mukayet olsun, şu cehennem sıcaklarında yardımcımız olsun..
-
@uruk-hai Çıkış yapmadan kapatırsa öyle yapıyor sonra duzeliyor
-
Amin inşallah
-
@uruk-hai aynı hata şuan bende de veriyor ve ben hiçbir yerde giriş yapmadın telefondan baska
-
sınav sonuçlarının açıklanmasını beklerken ben https://www.youtube.com/watch?v=zA1HxqAg1HU
-
Belki de kazandınız Gib sisteminize girip yazılı sınava hak kazandı mı yerini evet yapıyordur :))