2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
-
@zenginmemur işte tamamını kapatmi yorum sadece 280 000 kapatıyorum gerisi haala şüpheli
-
@can-mavi Yok açılmıyor vpn bile işlemiyor anlamadım ben bu işi ne var benim internette
-
@ilanmılano d sıkkiydı
-
@zenginmemur Eyvallah hocam baya açıklayıcı oldu
-
@can-mavi iste ayni yerdeyiz.Bnce cevap d
-
@ilanmılano 350000de Adaydı
-
@zenginmemur d deki rakam ve hesap neydi
-
@zenginmemur valla hangi şık bilmem şta nin 280 000 kapatıldığı şık işte , şimdi anlatabildim imi saniyorum, neymiş yaptığım yanlısı doğruya mi çevirmeye çalışıyor musum (sözüm sana degil)
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@zenginmemur valla hangi şık bilmem şta nin 280 000 kapatıldığı şık işte , şimdi anlatabildim imi saniyorum, neymiş yaptığım yanlısı doğruya mi çevirmeye çalışıyor musum (sözüm sana degil)
-
@can-mavi iste bnde diyorumki 85 yapan adam bu soruya ne dedi
-
-
Faiz artmış ve ikame etkisi gelir etkisinden büyük bu hangi soruydu cevabı değil soruyu hatırlamıyorum
-
@can-mavi sta 350 borclu alicilar 350 alacakli
Karsilik gideri 280 borclu stak 280 alacakli
Kasa 280 ve stak 280 borclu sta 350 alacakli ve geri kalan kkk
Ben ya stak 280 borclu ya da sta 350 alacakli siklarda hangisi varsa onu isaretledim diye hatırlıyorum. -
@ilanmılano hocam sta nasıl karşılık ayiriyorsunuz?
129 stak 350 bin
280 bin tahsil edildi yani karşılık ayırdığım 350 binin 280 bininin konusu kalmadı. Ama halen 657 gider hesabı 644 gelir hesabıdır. Yani 657 halen 70 bin var dava sonucunda tahsil edilmezse zaten zarar hesabına atılacak. -
@can-mavi b grubunda a asıkkıydı dediginiz hocam bende oyle yaptım
-
Supheli ticari alacaklar karsiligi 350 bin borclu dedim ama birisi cikmis soru var cevap o degil deyince yanlis kabul ettim sonra dusundum
Karsilik ayirdigindan bahsetmemis demekki donem sonu gelmeden tahsil etmis
Supheli ticari alacaklar 350 bin
Alicilar. 350 bin
Sonra tahsil ettigi kadar supheli ticari alacagini azaltir.
Kasa 280 bin
Supheli ticari alacaklar. 280 bin
Sonra 70 bini napiyo karsilik mi ayiriyo orasini bilmiyorum.
Boyle bi kayiti kafamdan uydurdum bilmiyorum.şta 280 bin alacak dogru gibi -
@otuzyılsavaşı kuralı bozmuşsunuz alakası bişey olsaydı anlaşılırdı:)
-
@nisan soruda 70 bin teminatli degilmiydi? Karsiligi teminat disi ayirabiliriz. Yani stak 280 ayrilir.
-
Bu da kar payı kaydı