2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@baybatur çocuğun talebi ve menfaati velinin rızası yoksa vesayet makamının izni
-
Şüpheli alacak sorusu o kadar tartışıldı ki soruda ne yaptığımı unuttum.
-
@toranj veli yoksa demek istedim
-
@toranj tamam bu dediğinize göre cevap çocuğun rızası oluyor. Çunki şıklarda çocuğun rızası diyordu.
-
@toranj yok hocam farkettim ama farklı soruları ayni soru gibi konuşulmaya başlandığını görünce siz saygıdeğer değer arkadaslarimi uyarmak için dedim
-
@nisan hocam cahil degiliz az çok hesapları biliyorum gelir gider olanları siz soruyu bildiginize emin misiniz ? ştak karşılıgının tamamını kapatıyorsunuz dimi iste onun neden tamamını kapatiyoruz @can-mavi arkadaş da örnek cozum attı.
supheli hale gelmesi
şta 350
.............alicilar 350karsilik ayirma
Karşılik gideri 350
............... Şta karsiligi 350280 binin tahsil edilmesi durumunda şta kars hesabinin tamamını mi kapatiyoruz kalan kisim hakkinda bilgi yok
-
@bindokuzyüz3 kafamız karıştı evet ama yine de bayağı bişey öğrendik bence sonraki sınavlar için
-
Olur da gece falan açıklanacak olursa yineleyim.
81 ile kapatıp mülakata 620-640 kişinin katılmasını bekliyorum iyi geceler
-
@ilanmılano Hayır hocam sadece 280 000 tl lik kısmını kapatıyoruz, yolladigim resimde sınavda ki soruyla aynı mantık soru ve çözümü mevcut
-
@ilanmılano tamamını kapatmıyoruz 280 lik kadar kapatıyoruz
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@ilanmılano Hayır hocam sadece 280 000 tl lik kısmını kapatıyoruz, yolladigim resimde sınavda ki soruyla aynı mantık soru ve çözümü mevcut
-
@baybatur o soruyu tam hatırlamıyorum çok üstünde durmadım sanırım ama 15 yaş kısmı da sıkıntılı eğer doldurmuş demiyorsa. çocuğun rızası diyorsa o da sıkıntılı ikiside bariz yanlış
-
Bu resim de kar payı mi yoksa kar dağıtımımı tartışması için
-
@can-mavi bana direk cevabı at açamıyorum ne yapsam
-
@shanks cevaplardan 280 000 geçen rek cevap vardı, şta karşılığını veya şta yı 280 000 tl kapatan şık
-
@toranj çocuğun rızası diyordu yüzde yüz eminim.
-
@can-mavi yok kar dağıtım diyorum
-
@baybatur Bende eminim o yüzden direk onu yaptım
-
@can-mavi dostum arkadasin biri hepsini kapatmanin dogru oldugunu soyluyor ben onu anlatmaya calisiyorum soru hakkinda net bir fikrim yok cevabı bu sekildeydı. 350 kapatiyorsan sebebini soyle. cok garibiz yani
cevap
Dava ve icra konusu olan alacaklar sta hesabına borç kaydedilir. Yani 350 bin tl sta kaydı zaten yapıyor işletme alacak dava aşamasında olduğu için. Ayrıca işletme ihtiyatlilik kavramı gereği de karşılık ayırır zaten. Bu sorunun nesi tartışılıyor ki. Kayıt ise
100 kasa 280 bin
129 stak 350 bin
128 sta 350 bin
644 kkk 280 bin -
Kazai rüşt sorusunun da mı 2 cevabı var şimdi ?