2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Belki bu görselleştirme daha iyi anlaşılır , soruda verilen kayıtta ortaklara borçlar alacaklı taraftaydi bunda hemfikiriz , şimdi paylaştığım görselleştirme ise ortaklara borçlar alacaklı tarafta olunca ne oluyor borçlu tarafta olunca ne oluyor dikkat edin , 1 ve 2 nolu hesaplar
-
@biriibfli Rıza şudur mesela ben derim ki yarın arabanı alıyorum ya rıza gösterirsin yada göstermezsin burada rıza sende istek bende
-
Ben şöyle düşündüm. İsteğin varsa rızanda olur, ama 15 yaşındayken 15 yaşını doldurmuş olamazsın
-
@gökyeleli kendisini hayatımda görmedim. Anladığım kadarıyla gib de çalışıyor ama uzman yada masa başı bi işte çalışan memur değil. Sosyal medya da takip ediyorum uzun zamandır.
-
@can-mavi nasıl yani hocam ödeme kaydını altına ayrıca yapmış ben anlamadım
-
@futureguy bence bu sorunun cevabı yine de yaş arkadaşlar. yaşı doldurma şartını sağlamadıktan sonra diğerlerinin bi anlamı yok aslında
-
@toranj görselleri 1. Hesap kar payı tahakkuku , ortaklara borçlar alacaklı , 2.hesap ise kar dağıtımı ortaklara borçlar lar borçlu ... sınavda ki soruda ise ortaklara borçlar alacaklı taraftaydi , yani 1 nolu hesap gibi , yani kar payı olan şik
-
Arkadaşlar siz ne yapıyorsunuz guy forumlarını geçti burası maaşallah çok aktif.:)
-
@can-mavi kar payı tahakkuku diye şık mı vardı?gitti soru o zaman
-
@toranj bence de
-
@toranj ama şu da var çocuk istemezse velinin rızası alakasız değil mi iptal edilse soru yeri bence
-
Vmy ye dair bi açıklama olmadı ve boşuna zaman kaybettik ertelenmeme ihtimalinden dahi kaybımız var herşeyi ile kayıp zaman kaybı hem de ciddi anlamda yorucu oluyo kurumun bu durumu
-
Kar payı sorusu neden tartışılıyor anlamıyorum. Zaten bariz iki şık vardı biri kar payı ödenmesi diğeri dağıtımı e banka kasa yok ödeme yok. Direk kar dağıtımı.
-
Sorulara nasil tiraz ediliyor bnde edicem
-
kar dağitim tablosu kime ne verilcek seklinde bir tahakkuk( gelecek) icerir. Kar dagitim kaydi da bunun muhasebelestirilmesi kim ne kadar alacak seklinde.kar dağitildi durumu yok.
-
@shanks hocam o kadar ayrıntısına girersek 15 yaşındaki çocuk ne bilecek ne iyi ne kötü
-
@gmsmustafa Estagfrullah yanlış anlaşılacak bir durum yok karsılıkli konusuyoruz . Sadece farkli seyler düşünüyoruz Umarim sinav sonucu hepimiz icin guzel ve hayirli olur bunlar biraz gerginlikten kaynaklaniyor.
-
@futureguy değişmiş tahakkukmuş
-
@can-mavi bana verilen cevapta kasa var yani tahsilat ve stak 350 olarak kapatilmis oyle oldugunu idda etmis ve soru cok basitmis niye tartisiyosunuz tarzinda konusmus arkadas. ben de neden oyle oldugunu sordum hocam olay bundan ibaret. neyse bu cok karisti zaten yazan arkadas bana verdigi cevabi yazmadan onceki mesaji 4 ay önceymis.defalarca tartistik ancak katilmamis. bombayı birakti kucağıma gitti
-
@toranj Ama ergin olması onun değil de kimin isteği olacak ki zaten cezalarda bile %100 alacak ayrıca çocuk dediğimiz vasiyet yazıyor.