2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@beveridge-eğrisi teminat nereden çıktı
-
@wroclaw aynen a şıkkı
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Bu da kar payı kaydı
Bir de bunu inceleyin
-
@can-mavi ilk defa gördüm hocam böyle bir kayıt
Soruda hatırladığım kadarıyla bu aşamalarda kullanılan kayıtlardan biridir diye sorulmuştu soru kalıbını tam hatırlıyor musunuz -
@maxmin şta sorusu mu yoksa diğeri mi
-
@maxmin soru tahsil tarihindeki kaydı soruyordu
-
@shanks 70 bini teminatlidir demiyor muydu?
-
@beveridge-eğrisi hayir demiyordu
-
@beveridge-eğrisi hayır twminat olsa 350 karşılık ayıramayız zaten
-
@toranj 350 karşılık ayrılır ama kısmı tahsil günü 70 000 in için haala devam ettiği için 280 000 liralık karşılık kapatır iz
-
@beveridge-eğrisi teminat yoktu hocam.
-
@can-mavi hocam teminatlı alacağa karşılık ayıramayız diye biliyorum. yani sorudan bağımsız olarak
-
Farklı soruları ayni sorular gibi tartışmaya başladık
-
@toranj, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
biliyorum
Farklı sorular hocam onlar -
Iyice çorba oldu. Herkese iyi geceler.
-
Bence 4 bin küsür mesajdan sonra cevabının kesinleşmediği bir soru kalmadı arkadaşlar artık bundan sonra yapılacak tek şey beklemek
-
Arkadaşlar benimde bı soruya takıldı kafam. Baktım tartışılmamiş. Kazai rüşt sorusunda şıklarda çocuğun rızası diyordu. Çocuğun rızası aranmazki talebi aranır. Sonuçta talep etmek başkadır razı olmak başkadır. Veli'nin rızası ve çocuğun talebi gerekmezmi?
-
@bindokuzyüz3 129-350 yi tartışmıyomuyuz hocam ben ona cevaben söyledim
-
@baybatur Onu bende anlamadım talep ve rıza tam anlamıyla farklı şeyler ama gib ne der
-
85 bekleyenler kesin mülakatta.Bana göre 82 üstüde tamam.80-82deki yıgilma belirleyecek