2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Ne sineği bu
-
@sinek nickin söylemlerinle örtüşüyor.
-
Sinek konacağı yeri bilememiş.
-
@sinek komik mi hocam ?
-
ilk 6 ay anne sütü şart.
-
Yalniz gercekten aciklansa heyecandan napacakmisiz test ettik
-
Kim burda insanların umutlarıyla dalga gecip onlarla alay ediyorsa onu Allaha havale ediyorum . Daha beterini yaşar insAllah .
-
Millet açıklama kelimesine odaklanmiş durumda zaten bak şu sineğin yaptığına. Sinek kardeş ötede uç çınlatmayalım kulağını.
-
@duyguuu37 sorma yav gib duyuruları on kez yeniledim hala 31 temmuz tarihli duyuru
-
@walrass06 Atdır at
-
@toranj Fosforda mühim...
-
Neden hala aciklanmadinki ya hakikaten gib den tanidigi olan yok mu arkadaslar
-
Sormak istediğim bir şey var, sınavda soru dağılımı nasıldı 70 alan 2 ingilizce 2 tarih ...? bir de her soru eşit puan mı ?
-
trollük de yapıldığına göre sınavın açıklanmasına kadar yaşanabilecek her şey yaşanmış demektir. Artık açıkla şu sınavı gib.
-
@ist2015 98 alan 2 ing 2 tarih yanlış doğruyu götürmüyor.Her sorunun değeri aynı
-
@gmsmustafa 96 alan pardon
-
-
@gmsmustafa teşekkürler, bizde 70 alan(istatistik) 12 matematik 2 ingilizce 2 tarih 14 de genel kultur vardı sanırım. Sizinki daha iyiymiş, 14 genel kultur yerıne keske onlarda alan olsaymış bizde.
-
Yine bir kısmımız üzüleceğiz bir kısmımız sevineceğiz beee .. en çok hakeden kazansın dostlar yav , ve kazanırsak da inşallah Allah tamamına erdirsin bu sefer de direkten dönmeyelim bıktım
-
@moonlight birazımız sevinecek çoğumuz üzülecegiz