2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@aydıns VDK nın kendi binası var, oecd Gib in binası..inanın sadece henüz toplantıdan dönmediklerini biliyorum..
-
@maliyeci35 başka bir makaleden baktım.is-lm sadece finansal aktiflerle ilgiliymis.
-
@uruk-hai aynen kardeşim.
-
@narca risk analiz merkeziyle ilgili olabilir mi diye düşündüm?Çünkü toplantı uzun sürdü bir de biliyosunuz vmy sınavı ertelendi.Aralarında bir bağlantı olabileceğini düşündüm.
-
Açıklansın artikkkkkkkkk
-
şu tip ifadeler yazmayalım lütfen ;
açıklansın,açıklanmadı,açıklansa da,açıklanınca vs -
hocam ben daha önce başkanlıkta değildim inanın bilmiyorum .belki sınav hakkında belki de hem sınav hem de organizasyon hakkında görüşüyorlar .bilemiyorum
-
karşıdakinin söylemlerine itibar etmemek kısmını anlayabiliyorum da sınav açıklanacağına ya da sonucuna yönelik tek kelime etmeyen insanı sosyal hayatına kadar analiz edip rencide etmeye çalışmak nasıl bir psikolojidir onu anlayamıyorum gerçekten. evet üstadlar oecd binasına toplantıya gittiler ve evet sabah 9 dan beri oradalar..içerik ve netice ile ilgili soruların muhatabı ben ve toplantı bilgisini veren arkadaşlarım değiliz..
-
Elektronik tebligatiniz ayaginiza geldi her turlu paspas hali kilim yolluk.
Bunaldim -
Galiba bugunde bitti arkadaslar
-
Arkadaşlar 600 kişi listeye girecek, insanın gözüne fazla geliyor da diğer yandan da 2400 kişi elenecek. Açıklansın ama çoğumuz da açıklanınca üzüleceğiz. Hayırlısı olur inşallah.
-
@narca yok kardes olmaz öyle , madem toplantıya gittiklerini bilebiliyorsun ve bunu paylaşmak isteyip pekleyenlerle paylaşıyorsun o zaman toplantı gündemini de paylaşacaksın , hatta üstadların toplantı için oluşan fikirlerini de paylaşacaksın, sonuçta toplaya gittiklerini biliyorsun ya bunları da bilmelisin, toplantıda üstad lara dağıtİlan dosyaların içeriğini bile paylaşmalısın o derece yani , yoksa mumkunse yok inanmayıp iibf okuduğumuzu unutup bir psikiyatrist gibi çocukluğunu kadar ineriz , böyle de bir milletiz işte
-
@can-mavi İyi özetlemişsin kardeşim arkadaşların bazıları harbiden saçmalamakta sınır tanımıyorlar insanları bir şey söylediğine pişman ediyorlar.
-
Beyler sakin olun açıklanacak elbette ama bugün ama yarın ama diğer gün elbet açılacak sayfa!!!
-
Ya ne zaman su foruma girince aciklandi arkadaşlar 75 le kapatmış yazısını okuyacagiz
-
Lafım, "geliyor" , "bugün şu saatte açıklanacak" "açıklandı" yazıp ortadan kaybolan, şaka yaptığını sananlaraydı. Sonradan zaten, bize yardımcı olanları, ciddi olanları tenzih ettiğimi söyledim.
-
@can-mavi bazı insanlar iyilikten maraz doğar cümlesinin vücut bulmuş hali oluyor..herhangi bir şey öğrenirsem size özelden yazacağım, burada paylaşmayacağım.
-
Bir de şunu anlamıyorum
1-
A:sinav normale gore çok kolaydı / zordu
B:olabilir hangi sınavlar ile karsilastiriyorsun
A:benim daha ilk tecrübem işte çıkmış sorular ile karsilastiriyorum
Yahu arkadaşım Demezler mi insana sınav anında çözdüğüm ile elinde kahveye kütüphanede çözdüğün arasında fark var diye2-
A:sınav 80 üstü kapatacağı kesin
B:olabilir de nereden bu sonuca vardın bak şu şu sınav da böyleydi ama şu puana kadar düştü
A:bilmiyorum ki bu benim daha ilk tecrübe / ikinci tecrübemEh be kardeşim sormazlar mi insana madem bundan önceki sınavların kaçta kapattığını vs bilmiyorsun neden bir analiz yapmışcasına savunuyorsun
3-
A:bu saat oldu daha açıklanmaz
B:neden ki çalışmalar mi bitti binadan herkes gitti mi veya başka bir şey mi oldu
A:yoo sadece mesai bitti ondan şey ettim mesai den sonra da açıklanıyor mu kiEh be çilekeş arkadaşım madem bilmiyorsun bundan önceki çoğu kurumun sınavlarının mulakatlarin in akşam 8 de 9 da gece 1 de 2 de açıklandığını neden kesin konuşuyorsun
-
"tabiki ben de samimi olanları, ve uzun süredir duyumlarıyla bizlere yardımcı olanları tenzih ediyorum"
-
Mesai bitince yine gelirler yok maliye persembeyi sever.yok bu is bitmiş.