2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Neyin görüşmesi merak konusu gerçekten,insan kıllanıyor,alınacak adamları şimdiden mı belirliyorlar anlamadım gitti ....
-
@uruk-hai Hocam senin nicki görünce de Uruk haiye kops kurduğum günler aklıma geliyor yaşlandık bee
-
Karşıdakinin evin bacasına karga kondu ve gaaak dedi hem de üç kere. Bu uğursuzluk demek kesin yarına kaldı.
-
@bydaler yok dostum şimdiden alınacaktır belirlenir mi , alınacaklar daha başvurular başlamadan belirlendi
-
çarşamba çarşafa dolanır. perşembe perişanlık.
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@bydaler yok dostum şimdiden alınacaktır belirlenir mi , alınacaklar daha başvurular başlamadan belirlendi
sanki toplantının konusu belli gibi:):)
-
birisi şunu açıklasın artık çok uzadı bu iş. mevzu kapansın.
-
Max 4 gün dendi buraya kadar sabırla bekledik bundan sonrası işkence olur bizim için
-
Bu iş kabak tadı vermeye başladı.. önümüzde bir sürü sınav varken aklımız hala açıklanıp acıklanmadığında.
-
Cuma namazına mütakip oecd binasından kalkacamış:)
-
Ben bugün de açıklanmayacağını düşünüyorum o değil sayıştay da güme gitti ders filan çalışmıyoruz
-
Bi kere de gib in sitesine ben girdigimde sayfa kassin da heyecanlanayim. Her defasinda çat diye açılıyor namussuz site.
-
Guy sınavı bayram sonrası açıklanacak belli oldu. Bunu bekledik de o daha zor olacak.
-
Arkadaşlar açıklanınca zaten hepinizin anında haberi olucak sosyal medyalardan gidin ders çalışın önünüzde önemli sınavlar var
-
@varolistan gidemiyoooomm
-
Millet! bu temel hak ve hürriyetler sorusu ancak kanunla sınırlanabilir ifadesini herkes yanlış sayıp cevap kabul etmiş ama sanki cevap o değil ?
Ancak kanunla sınırlanabilir ifadesi hala devam ediyor -
@can-mavi nasıl yani hocam e sınav vardı daha
-
@ikiyüzonaltı sınırlamayı değil durdurmayı soruyordu sınavda
-
@ikiyüzonaltı, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Millet! bu temel hak ve hürriyetler sorusu ancak kanunla sınırlanabilir ifadesini herkes yanlış sayıp cevap kabul etmiş ama sanki cevap o değil ?
Ancak kanunla sınırlanabilir ifadesi hala devam ediyorMevzuat.gov.tr den Anayasa'ya bakarken o ifadeyi gördüm ama "CB Kararnamesi ile de düzenlenebiliyor". Sanırım mevzuat güncellenmemiş daha.
-
Avukatlık sınavı : 10.44
DGUY: 14.29
GUY:11.40
Müdür Yard: 21.22
her saat olabilir arkadaşlar