2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@uruk-hai dostum ben yazılanı söylüyorum yalan / doğru karşıdaki kişiye kalmış ben paylaştım ama oraya kadar giden kişinin de yalan söyleceğini sanmıyorum arkadaşı da itham da bulunmayalım sadece paylaştım
-
Dün ahkam kesen arkadaşlar maalesef bugün uzaktan yazılanları okuyor. Olan yine bizim umutlarımıza oldu.
-
trol dediğiniz duyumcu dediğiniz kişilerden biri de ben miyim bilmiyorum ama ben sınavın açıklanma durumu ile ilgili hiç bir yorumda bulunmadım, sadece üstadların toplantıda olduğunu yazdım ve bu bilgiyi pek çok insan teyit etti burada..toplantı nedenini, neler görüştüklerini, neden bu kadar uzadığını tabi ki de ben bilemem..ancak toplantı Başkanlık binasında değil de sınav hizmetleri binasında yapıldığı için olağan bir toplantı olmadığı aşikar..
-
10 kişiden 8 ı üzülecek neticede sonra 2 kişiden 1 ı falan, Allahım bu nasıl bir süreçtir adım adım gidiyoruz ya kazanmaya ya yenilmeye
-
Zaten ben artık sınav binasında yapılan toplantının altın günü için fln olduğunu düşünmeye başladım.
-
@narca aynen müdürler de gitti .
-
@yorgunsavaşçı Altın günü, dolar günü vs bilemem ama henüz dönmediler Başkanlığa.
-
Sinav.gib.org.tr ye girebilen var mı bende mi problem sadece merak ediyorum doğrusu
-
@uruk-hai o soru için cevap yani, yanlış şık tahvil fiyati ile faiz oraninin doğru yönlü olmasi diye devam eden şık.
Diğer şık aöf ve başka bir kaynaktan doğrulandı. Soru veya şıklar hatalı değil. -
-
@kaymakam hocam acıklanmasının o sayfayla alakası yok
-
@gannicus neden sisteme girip ben kendi sonucumu göremeyecek miyim? Hakeza geçen sene girdiğim guy sonucuma da oradan bakmıştım.
-
@maliyeci35 nasıl doğrulandıysa açıklada öğrenelim.
-
@kaymakam o iş duyurular kısmında listelerin açıklanmasından sonra oluyor. İlk oraya düşmüyor manasında diyorum
-
kar dağıtım sorusunun akıbeti ne oldu arkadaşlar?
-
@uruk-hai is lm modeline aöf kaynağından bakabilirsiniz, gizli bir bilgi değil.
-
@aydinata44 Daha önceki sınavlarda üstadların nerede ,ne yapıyor olduğuyla ilgili kafa yormamıştım açıkçası. bu sefer herkes gibi biz de nerden ne haber alabiliriz peşindeyiz..sırf bu bilgiyi paylaşmak için üyelik açtım forumda..
-
Yükleniyor mu ne
-
@narca hocam toplantıda vdk ile ilgili de fikir alışverişi olabilir mi?
-
@tysbyno-hi nerden cikardin