2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@ilanmılano hocam zman geciyo en azından
-
@yavuzçağrı hahaha bu iyiydi
-
@cesss hocam şu engel sorusunu hatırlıyorsanız neden 125 olduğunu açıklayabilir misiniz ?
-
@zenginmemur sta 280 bin alacaklı doğrudur zaten örneklerle arkadaşların izahlarıyla tartışılmaya mahal olmayacak şekilde kapandı . Sadece pozitif dışsallık sorusu var o da bence iptal edilecek. Artık nasibimizde ne varsa o
-
Bir kez daha aradım önümüzde 3 4 farklı sinavin olduğunu stresten kaç gündür ders çalışmadığımi söyledim. Telefondaki arkadaş ıyi niyetli bir şekilde ne zaman açıklanacağını bilmiyorum ama son söylediklerinizi ileteyim dedi. Durum bu... Her şey kurulun elinde isterse bugün de açıklayabilirler isterlerse daha da bekletirler. Inşallah cabuk aciklarlar. Bu çile de biter
-
Böyle ortaya bir şey atıp sonra açıklama yapmadan kaybolan insanlar (?) cidden amacınız ne vallahi anlamıyorum. Adam gibi duyumun varsa şurdan duydum der paylaşırsın. Açıklamayacağın duyumu paylaşma kardeşim zevk mi alıyorsun ?
-
@cesss o zman konu bncede kapandı.
-
@futureguy şey sanıyolar kardeşim öyle söyleyince biz 'vay be demek ki bi bildiği var ne kadar mühim adam' falan diyeceğiz diye düşünüyolar heralde
-
@kaderik16 dostum nasıl ki biz kar fonksiyonunda karın azalmaya başladığı noktayı bulmak için türev alırız 0 a eşitleriz ya da toplam ürünün azaldığı noktayı bulmak için 0 a eşitleriz türevini, bu da aynı şekilde düşük kısmını bulmak için de türev ve sıfora eşitliyoruz
-
@kaderik16 hocam mesela o soruda direk türevii alıp sıfıra esitledim
-
@deneb ben şöyle düşünüyorum. Hayatta hiç başarmamış, hiç takdir görmemiş. Sallayim de tutarsa övgü alırım falan diye düşünüyorlar herhalde. Daha mantıklı bir açıklama gelmiyor aklıma. Ama onların da psikolojilerini anlamak lazım bir yerde.
-
Genç yaşta kanser olacam sınava girmeye hak kazanmak ayrı dert sınavı geçmek ayrı bide mülakatı var bunun
-
@zenginmemur aynen kardeşim
-
@cesss bende öyle yapıp 250 buldum yaptığım işlem oydu ama şuan kendimden şüphe duydum 125 mi yaptım 250 mi diye . Ama önce türev alıp sonra 0a esitledigime eminim . Neyse teşekkür ediyorum daha fazla bulandırmıyım çözümünü merak etmiştim:)
-
@kuşçubaşıeşref hocam yazdığına sen inanıyormusun.komisyon ne ara toplanıp cevap vermiş
-
@kaderik16 hocam mesela o soruda direk türevii alıp sıfıra esitledim.Bilmiyorum cok basit düsunmek lazik gib sınavkarında
-
@futureguy Samimi olanları tenzih ederim ama bu troll duyumcular gerçek hayatta nasıl acaba? Kimse sevmiyor mu bunları, çevreleri tarafından dışlanıp gelip stresi forumlarda mı atıyorlar? Yani Whatsapp arkadaş grubunda bir defa yaparsın, gülünür geçilir. Sonuçta arada samimiyet var. Burda yapınca yani ne geçiyor eline
-
Bir hocam demişti, bir sorunda üstü sayılar varsa, hiçbir şey yapamıyorsan türevini al sıfıra eşitle
-
@yavuzçağrı tabiki ben de samimi olanları, ve uzun süredir duyumlarıyla bizlere yardımcı olanları tenzih ediyorum.
-
Paretonun dun araya kaynayan aciklamasina bakarsak bugun de yalan oldu heralde.bence diger istatislik muhendislik grubuyla alakali itirazlar soru degerlendirmeleri isi uzatmis olabilir.