2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Çok gerilmeye başladım. bi an önce açıklansın.
-
Hala umut ediyorum muallak sorulari tartisip gorustuler o toplantida yoksa bu kadar zaman niye ki ya
-
@eliff kaç doğrun var?
-
@james-buchanan muallak sorular hariç 81
-
@eliff hocam sence hangikeri muallak?
-
@zenginmemur supheli ticari alacak ve pozitif dissallik sorusu hatta bence azalarak artan artarak artan sorusu da yani net cevaplar beli degl
-
@eliff benimde ayni sorular muallak 77de kaliyorum.Iste korkum bir iki tane daha dogrularimdan giderse 75 istiyorum
-
@zenginmemur vergi kapasitesi/vergi yükü.faiz tahvil talebi/ is-lm yalnızca finansal dengeyi gösterir ( bu soruyu tam hatırlamıyorum)
-
@eliff ama 80 üstu avantajin var
-
@zenginmemur benim yaptığım yanlışları eminim kimse yapmamıştır o yüzden üzülüyorum
-
Geçen sene guyu 15:38’de açıklamışlar, son 22 dakika diyebilir miyiz 🤭
-
@uruk-hai fiyat ile faiz ters orantılı diye aceleden isarteledim soruyu diger siklari okumadim
-
@eliff 75-80 bandi en cok buna üzuluyo
-
@eliff Hocam bence sen risk grubunda değilsin , şüpheli soruların akıbetine göre toplam 80 olur benimki de
-
@uruk-hai, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@zenginmemur vergi kapasitesi/vergi yükü.faiz tahvil talebi/ is-lm yalnızca finansal dengeyi gösterir ( bu soruyu tam hatırlamıyorum)
Faiz tahvil talebi sorusu ne açıdan muallak hocam? Faizler ile tahvil fiyatları ters çalışır. Likidite tuzağı durumunda faizler psikolojik olarak min olduğu için tahvil fiyatları da tavan yapar. Farklı sorudan mı bahsettim acaba...
-
5.günün şafağında dguy’u bekleyin ! Şafakta siteye bakın
-
@ikiyüzonaltı hooaaydaaa
-
@moonlight hocam bu sınav gercekten garipti.Boyle kimsede sinav modu yoktu gibi.1 saatte cikan coktu
-
Bugün de umut yok gibi.
-
@zenginmemur benim sinifimda da erken cikan coktu. sinav bitisiyle beraber kagidini verenlerin sayisi onceki sinavlara gore azdi