2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
En iyisi soru tartismak zaman geciyo.Simdi Sta sorusunu bn dogru aldim.
-
@ikiyüzonaltı hocam inan 5. gun şafak vs hic kafam basmiyor mala döndük iyice. varsa bildiğin söyle inan yıprandık. cogu kisi sinirda oldugundan iyice bunalimdayiz
-
@kriza soru yanlış 2 tane yanlış sık vardı biri yazdığın diğerinde is-lm yalnızca finansal aktiflerle ilgilidir reel aktifleri içermez gibi bir şeydi
-
@ilanmılano kaynak gandalf reyiz
-
@eliff valla bende muallakta olan şta ve pozitif dışşallık sorusunu yanlış sayınca 80-81 falan ediyor
-
@berdinyen saat 15 totemi çok tutmadı hocam
-
arayalım arkadaşlar...
-
@uruk-hai, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@kriza soru yanlış 2 tane yanlış sık vardı biri yazdığın diğerinde is-lm yalnızca finansal aktiflerle ilgilidir reel aktifleri içermez gibi bir şeydi
Anladım hocam o şık üzerine bende çok düşündüm tam çıkarım yapamadım ama tahvil fiyatı ile faizlerin ters çalıştığını net bildiğim için aynı doğrultudadır diyen şıkkı işaretlemiştim.
-
@ikiyüzonaltı Hocam senin de kafa gitmiş
-
Oecd'nin önünden geçerken şöyle bir baktım. Komisyondakiler kapının önüne sigara molasına çıkmış. Son kez etrafı kesiyorlar itiraz etmeye gelen var mı diye. Üç kişi kendi arasına pozitif dışsallık sorusunu tartışıyordu. ( ne toplantıymış tabi eğer gerçekten toplantı varsa. MGK bu kadar sürmüyor)
-
@uruk-hai o soru için itiraz edilmeye gidildi fakat doğru cevap faiz olan kabul edildi Twitter da bir arkadaş gitmiş itiraz etmiş doğru cevap faiz kabul edilmiş yani muallaklık bir durum yok artık
-
@nopainnogain biliyorum hocam o yüzden toteme 38 dakikalık bir kayma ekleyelim dedik dur bakalım hayırlısı
-
@uruk-hai Yanlıştır diye soruyordu,
Tahvil fiyatı ve faiz oranının doğru orantılı olması.....
Diye devam eden şık yanıt olarak kabul edilmiş. Konuşmamız da bu şekilde itiraz etmeye giden arkadaş yazdı -
@kuşçubaşıeşref hocam o kabul edildi diye bi durum yok.cocuk itiraz etmekden vazgecmis.
-
Konuyu hortlamak olmasın ama pozitif dışsallığın haricinde muallak soru yok arkadaşlar
-
Aradım görevli kurul çalışıyor dedi bende en azından bugün açıklanmayacak demeniz bile yeterli dedim benim fikrimi sorarsanız bugün zor ama oladabilir dedi bence gayet samimiydi yani bugün zor sanki
-
Yapmayın gençler sakin olun kısır döngüye girmek üzereyiz
-
@ultras06 bizim konuşma bu şekilde idi gerisini tam net bilmiyorum
-
Bugün açıklanacağına dair kesinlik yok ki .kyk gsb sonuçlarını kaç ay bekledim hatırlamıyorum dahi.
-
@cesss sta 28000 mi