2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
O değilde Tuğrul hocam hesap gidiyi yeah şaka bi yana da gibde neler oluyor hala açıklanmadı yoksa sgk ozenip 6 ay sonra sonucmu açıklayacak
-
@karaahmet641 yani ? Durdurmada sadece kanun değil işte ?
-
@yakuza kurul çalışiyeah
-
@bydaler bu soru netliğe kavusturuldu mu açıkçası bilmiyorum bilanço usulü kullananlar yaptım ama herkes kullanabilir diye celdirici bir şık da vardi
-
İki bira sallayacam dayanamıyorum:) Adana’da olup eşlik edecek olan varsa mesaj atsın:)
-
Benim lafım kişiye özel değildi cümlenin başında da belirttim zaten "samimi" diyerek. Bazı kişilerin duyum almak için uğraştığını biliyorum. Ben de bazen başka konularda arkadaşlarıma sorduğumdan duyum almanın zor olduğunu bilen biriyim. Benim lafım insanlarla dalga geçmek için şurdan duyum aldım diyenlere. Neyse ben normalde sınav açıklanana kadar yazmayacaktım çünkü insanlar gergin. İnşallah sınav açıklanınca görüşürüz. Tekrardan "samimi" olanları kırdıysam affola.
-
@bydaler Tersini okumuşsunuzdur hocam. İşletme hesabı esasını seçenler amortisman olanaklarından yararlanmak amacıyla (azalan bakiyeler),bilanço usulune geciş yapabilirler. Cevap belirtildigi gibi yani sorun yok.
-
@gencburokrat hocam yanlışi soruyordu yanılmıyorsam soruyu tam hatırlayamıyorum , sıkkın birinde temel hak ve hürriyetlerin milletlerarası hukuka uygun olarak durdurulur ifadesi vardı.Temel hak ve hürriyetler yabancılar için milletlerarası hukuka uygun olarak SINIRLANDIRILABİLİR diye biliyorum.Yanlis olarak bu cevabın olması gerekmiyor mu? Durdurma kanunla olur ifadesi doğru olması gerekiyor neden bu kadar tartışıldı anlamadım? Çalışıyorum çokta takip edemiyorum.
-
@umuttukenmez, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@yakuza kurul çalışiyeah
Kurulu severiz de yetişmezse olan hesaba olacak sonra biz kime takilcaz yanlis duyum filanlar fismanlar diye
-
@kaimoğlan teskrler amac dogruyu bulmak
-
Gib belki guy la birlikte açıklayacak nabeerr:)) bayramı zehir ederlermiş hepimize
-
Dguy sınavından sonra İİBFLİ:
-Guy sınavına it gibi çalışacağım :)) -
@falanfilan benimde aklım yararlanlara gitti, ama sonra okna oldum diyelim
-
@ikiyüzonaltı hocam durdurmaydi. Hatta sinavda teredutte kalmistim fakat onceden olaganustu khklarla durdurma yapilabildigini simdi ise ohal khk yerine cumhurbaskanligi kararnamesi geldigini,sadece kanunla olmadigini dusunup bu sıkkı isaretlemistim:)
-
Birileri biz ders calışmayalım diye bu söylentileri çıkarıyormuş gibi ama hadi bakalım
-
@gigi hocam cvp kanun+cb kararnamesi mi?
-
@bydaler anlamadım nasıl ikna oldunuz
-
Tam anlamıyla kuruduk beklemekten..
-
Tugrul hocadan da ses yok
-
Tugrul hoca sayfayı kapattı acklanma ihtimali bugün Yok deyip gitti .