2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Tuğrul hoca hesabı kapattı
-
@frankell-p o söylediği de tutmaz ya
-
Galiba haftasonuna doğru açıklanır diyen arkadaş haklı çıkcak. Admin banla beni guy çalışmak istiyom
-
@frankell-p hocam Guyu bari bekleseydınız burdan takip ediyosanız geri dönün
-
@yorgunsavaşçı o kadar laf ettiler sonunda olacağı buydu.
-
Acaba umidi keselim diye mi boyle birsey yapti belkide supriz bir sekilde bugun aciklanacak ben demistim diye hesabini geri acacak sonucta belli bir saat yok aciklanmasi icin
-
@frankell-p Üzüldüm valla
-
@rul0kat bununla alakalı bir komplo teorisi üretirdim de, bura hep komplo teorisi duruyor ondan bir şey demiyorum
-
@rul0kat risk aldı tutturursak 1-2 yıl rahat nefes alırım diye.
-
Saf gibi hergün “Bugün kesin açıklanacak” diye bekliyoruz Hazır beklerken psikolojik destek alsak İİBF’liye toplu, ucuz. O da beş ay sonraya gün verir, bizde böyle
-
Neyse gidip ders calisalim bari zaman gecsin
-
Arkadaslar sınav komısyonunda calısan bır arkadasım var, bana soyledıgı tum herseyın bıttıgı optıklerın okunduğu yonunde. Şu anda sadece gereklı prosedurlerın tamamlanıp başkanın onay vermesı bekleniyormus. Su zaman acıklanacak bu zaman acıklanacak demıyorum anladıgım kadarıyla bırazcık keyfı bır durumla karsı karsıyayız.
-
Facebook ta yarın 17.30a kadar açıklanacağini yazmış bir arkadaş taban puaninda81den yukarı olmayacağını
-
@birumut
Soru temel hak ve hürriyetlerinin durdurulması ile ilgili aşağıdakilerden hangisi yanlıştır?
....Savaş, seferberlik veya olağanüstü hallerde durdurulabilir.
....Milletlerarası yükümlülükler ihlal edilmeyecek şekilde durdurulabilir.
....Durdurma sadece kanunla yapılabilir.
....Dudurma kısmen veya tamamen yapılabilir.Şıklar da bu şekildeydi, cevap kanunla yapılabilir seçeneği, çünkü olağanüstü dönemlerde kanund gerek yoktur.
https://hizliresim.com/yqjM0a -
Yeni akım başlatalım o zaman yarın 15:30 a kadar açıklanmazsa bende forum üyeliğimi iptal ettircem
-
Bende iki hafta içinde açıklamazsa başka kurum sınavına girmicem
-
@kpss-a-bağımlısı bu arkadaslar gunduz heyecan icinde beklerken neden yoklar ortada.
-
Yarın açıklanmaz ise guy a girmiyorum dermişim
-
İş kurma işi biraz uzadı.Ulan asuman
-
@ultras06 kaç gündür helak olduk beklemekten.Artik kesinlesti sanırım ondan bu kadar emin konuşuyorlar diye düşünüyorum.Yanilmiyorsam yazan arkadaş ilan etkinliklerini düzenlemişti.