2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@kpss-a-bağımlısı Tuğrul hocanın olayına istinaden yapılmış bir ironi gibi duruyor. Gerçekmiş gibi itibar etmeye gerek yok.
-
O arkadaş ironi yapıyor bence yaa. Zaten 81 olsa sonuclar bu kadar ortaya düşse yarını beklemez acıklanır biraz sonra
-
Bu tuğrul hoca bu kadar insanın ahını aldı....umutlandirdi milleti ..gunahtir yazıktır..
-
Yeter ya bunlar resmen ders çalışmayın diye yapıyorlar arkadaşlar bırakın da ders çalışın yine rakip eleme peşindeler
-
Yüklenmeyin abi adama,yardım etmeye çalışıyor elinden geldiğince.Kurum içi olayına ben de karşıyım ama iibfye emeği az değil saygım var.
-
Eskiler bilir adem kılıç guy çıkmış soruları 3 cilt halinde satıyordu diğer 2 cilt guy haricinde bi işe yaramazdı ve teliften pdf çıkaramıyorduk.Sağolsun imeceyle yardımı dokundu.
-
Bize de sallayıp Tuğrul Kaçar olmuş sanırım Neyse bu iki oldu TY için sallaması bunu da sineye çekiyoruz ama Tuğrul Kaçar, malumlar. net terimi gibi hafızamızda yer edeceğini bilmesini istiyoruz. Koçer gittiğine göre Kaçar diyebiliriz.
-
Arkadaşlar normalde öyle bir şey yazmam ama. İçim içimi yedi artik gelir mi gelmez mi düşünmekten. 81 doğrum 2 3 tane de muallâkta sorularm var. Sizce şansım ne ölçüde var ?
-
@hamidiye imkanı yok , 89 dan aşağısı umutlanmasin
-
@can-mavi sizde haklısınız.
-
-
@antimülakat Şuraya sadece bu mesajı yazmak için üye oldum hocam. Öncelikle herkese bu yola baş koymuş herşeyini vererek devam eden arkadaşlara selam olsun. Yıllardır bu süreçlerin içindeyim sınavlar mülakatlar gördüm, ancak Tuğrul Koçer 'e gerçek adi da değil zaten adam gibi adam öğrencinin dostu sürekli yanında olan moral veren '' karşılıksız ''üstelik kitap alın şunu yapın vs demeden sadece manevi olarak yanında olan adamı bile bu kaçıncı kez olacak çileden çıkardınız şahsınıza bişey demiyorum. Ancak adam zaten bu işlerin içinde şahsen yazdığı moral mesajları ile iletişimi ile defalarca ayağa kalktım! Ne diyeyim ki arkadaşlar bu kafadaki bizlere herşey müstehak,istemeyen inanmayan yazdığını görmezden gelip yoluna bakabilir eleştirmek basit yıkıcı olmak basit biraz yapıcı olmayı tercih ederseniz herşey o zaman hallolur. Neyse herkes tez zamanda emeğinin karşılığını alacaktır, ha bugün açıklanmış ha yarın ha haftaya dersinizi çalışın açıklanınca açar bakarsınız. Allaha emanet olunuz. Saygılar.
-
@can-mavi senin gibi sakin bi Adamıda çıldırttılar en sonunda
-
@kaymakam hiç sorma dostum
-
82-83 le kapatır ve mulakata kalamazsam üzülmem saglık olsun derim. ancak 77-78lerde kapatır da mulakata kalamazsam vay babam vay 78-79 bekliyorum en fazla.
-
@tayoz1907 bizim yaptıklarımızdan sonra bir değil iki kere veya her fırsatta bize sallamasını bir noktadan sonra normal bulmamız kendimize saygısızlık olur hocam. Yaptıkları için her fırsatta İİBF'liler adına biz teşekkür ediyorken, kendisinin her daim bize karşı tavrı karşısında artık kayıtsız değiliz. Aynı düşünceleri kendisine TY'nin yaptıkları formatında da söylemenizi umut ediyorum.
-
@tayoz1907 Tuğrul Koçer neden bu kadar bu başlıkta gündem oldu anlamış değilim. Konsantrasyon bozukluğu yaratıyor bence.Biz şimdiye kadar ne duyduysak tercihini yap ekibinden ve buradaki arkadaşlardan duyduk. Başka isim ve kurumların bu sayfalarda Reyting ölçme çabalarını doğru bulmuyorum.
-
O değil de artık kamu okullarında öğretmenler değil iibf liler yönetici olarak atanacakmış . İktisat ve işletme mezunlarından atama yapılması düşünülüyormuş fikriniz nedir ? Haberin doğruluğu var mıdır ? Konu dağılsın biraz. Melih gökçek bile gittikten sonra tuğrul koçer bana garip gelmedi
-
@secret aklima dinazorlar geliyor yapma
-
@secret Ben hep boyle olmasini savundum ogretmenin isi ders vermektir.Yoneticiligi bize biraksinlar zaten istihdam yetersiz.Guzel bi ve kisa bir egitim ile olabilir.