2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@duyguuu37 evet katılıyorum.
-
@asya dikkat ederseniz ben hakeret etmiyorum ,yani abartmıyorum,sadece açıklama yapıyor sonra bir çok kişi derse odaklanamiyor ,ve akıl meşgul oluyor umut vermek güzel bir şey ama her zaman değil,yoksa bende takip ederim kendisini önemde veririm ama yalnis olan seyide söylemek isterim
-
Arada hobi olarak Maliye Bakanina sonuçların ne zaman açıklanacağını twit atarak soruyorum. Tavsiye ederim belki dikkate alır
-
Bugünden zaten geçti de , arkadaşların demesine göre en geç açıklanan sınav rekorunu aldık gib ten.neden böyle oldu sizce ?
-
Şu dört gün olayına umut bağlamıştım bugün açıklanmazsa ne zaman açıklanacağının önemi yok artık. Ben hep dört günlük sınav sonucu beklediğim için
-
@aynstayn üniversite sana öğretmez sen öğrenirsin mantığına uyuyorum. Şahsen kendi adıma söyleyim ben okulumdan iyi bir eğitim aldığıma inanıyorum. Farklı bir vizyona ulaştığımı düşünüyorum. Okul okuduk diye zaten bir yere hemen gelmemiz abes olur okumayı çalışmayı bırakmayan kişiler başarıya ulaşır. Çalışan kazanır. Her iibf mezunu yöneticilik yapamaz bunun için kişinin fıtratında yöneticilik olması kırmızı karakterli biri olması kendini yetiştirmiş olması gerekir. Bilgilerimizi tecrübe ile harmanlarsak o zaman yaptığımız işten anlarız en son okuduğunuz meslek a grubu kitapları gk gy dışında hangi romanı okudunuz ? Eğer okuduysanız bu roman da değil sadece birşeyler araştırdıysanız o zaman farklılaşmaya başlarsınız.
-
@can-mavi iibf li den müdür olmaz.
-
@tuvalet-terliği müdür yardımcısı olur
-
@can-mavi yok hocam tartışalım ki farklı fikirler çıksın eğer daha güzel mantıklı birşey diyorsanız ben kabul ederim :))
Haberiniz vardır artık psikoloji mezunlarından tutun da başka bölümlere kadar olan kişilere hakimlik savcılık yolu açıldı ? Bu doğru mu ? Ki en azından iibf de kamu yönetimi diye bir bölüm var şimdi bu lisans eğitimini almış biri neden okulun idaresinde olmasın ki ders versin demiyorum öğrencilere psikolojik danışmanlık yapsın demiyorum ama bence gayette idare edebilir. Ki ücretli öğretmen olarak matematikten türkçe öğretmenliğine kadar öğretmenlik yapan arkadaşlarım var ve iibf mezunu ya peki iibf dekilerin polis olması yani birçok örnek var bir ara açıköğretimden hemşirelik bölümü açılacaktı siz düşünün iğne tutmamış insanlar yetişecekti -
o değil de beyler dguy sınavına dakikalar kala wc den çıktıktan sonra sular kesilmesi sebebiyle elini yıkayabilmek için bütün binayı dolaşan bir ben mi varım?
-
Kendi kendini küçümseyen tek bölüm mezunları biziz herhalde !
Neden bizden yönetici olmasın arkadasım.
Asıl bizden olur .
Koca ilçelerin yönetimini iibflere veriyorlarda okulu mu yönetemiyoruz ? -
@hahamas hamas hocam ne zaman açıklanır?
-
@james-buchanan ı dont know bro
-
@secret hocam ben bir genelleme yaptım sen kendini geliştirdiysen ne mutlu sana ailemize vatanımıza. Üniversite bana yol göstermeyecekse, bilgisinden faydalanamayacaksam neden var madem her şeyi kendim öğrenecem. Ayrıca zihniyetiniz 90 ları anımsattı. Ne kadar roman okudunuz vs. Öğretiyorsa uygulamayı, test etmeyi, pratikte tecrübe ederek uygulamalı öğrenmeyi, roman okuyalım.
-
@atkinsons hocam sence yarin bekleyelim mi?
-
@okanugur geçen yıl da persembe günü açıklanmıştı guy hocam. Sınav pazar günü olmuştu persembe acıklanmıştı. Bu yıl Dguy cumartesi yapıldı, pazar günü mesai yapmadıklarına göre 4 iş günü yine yarın doluyor. Rekor yarın acıklanma zara kırılır
-
@hahamas
Hocam o kadar ingilizcemiz yok ne diyorsunuz biz de anlayalım -
@aynstayn ben sadece roman demedim ne kdar araştırma yaptınız dedim 90 zihniyetinde biri olmadım ama okumadan araştırmadan nasıl gelişeceğiz. Nano teknoloji ile aranız nasıl farklı alanlarla ilgili mesela sağlıkla ilgili en son hangi çalışmalrı biliyorsunuz. Edebiyat akımlarının değişen popülistliğine dair roman okudunuz mu eğer 90 zihniyetindeysem ben kalayım
-
@gannicus o zaman tamam hocam ben bugün rekora koştuk sandım
-
@keynesinruhu bilmiyorum dedi :):)