2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@rul0kat
Thank you so much hocam -
@keynesinruhu does/come ve angrily der çeker giderim hocam.
-
@keynesinruhu, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@rul0kat
Thank you so much hocam -
@aynstayn okuduğunuz okulu bilmiyorum ama sözüm sizden dışarı hazır herşeyi alıp biri öğretsin biri göstersin mantığı bana uygun gelmiyor. Bir makineti kurarken bile kullanım klavuzunu okuyoruz yani bence böyle herşey bana gelsin mantığj ile üretemiyoruz. Üniversiteler yol gösterici olmalı bilgiyi sadece vermemeli bilgiye giden yolu da göstermeli biz robot değiliz sürekli birşey yüklesinler ki robotlarda insan zekasından bilgisinden üretilmiş araçlar
-
-
-
@secret tam olarak bu tavrınızdan bahsediyorum işte. Ben şimdi oturup ilgi alanlarımı buraya yazsam veya dikkatimi cezbeden makale veya görselleri paylaşsam kendimi geliştirdiğimi kanıtlamış mı olacam. Çok nitel şeylerden bahsediyoruz. O yüzden kendi adıma bu gereksiz muhabbeti sonlandırmak istiyorum dostum.
-
-
Neden açıklanmıyor neden neden neden:(
-
@aynstayn bilgiyi ya da şu an içinde bulunduğunuz durumları birilerini cezbetmek için yapıp yapmadığınıza bağlı. Ama aldığınız eğitimi yetersiz görüyorsanız okul şansınız iyi değilmiş demek isterim. İlgi alanlarınızın size daha çok şey katmasını temenni ederim. Gereksiz atfettiğiniz muhabbetiniz içinde teşekkür ederim iyi akşamlar
-
Yav okul müdürlüğüne nerden geldiniz GİB gene kendi rekorunu kırdı 4. Gün de bitti
-
@hahamas deme zaten hocam ben de ciddiye alarak yazmadim butun gun stresle bekledik ki hala bekliyoruz latife edeyim dedim
-
ulan gib..............
-
Yine mi yok yahu
-
@rul0kat ben de genelde troll yazıyom hocam zaten çok gerildik kaç gündür. kütüphaneye gidiyom elimde telefon bütün gün açıklandımı açıklandımı diye bakıp duruyom.
-
Geçen sene pazar günü sınav yapılmış, hemen 4. İş günü olan perşembe sonuç açıklanmis.
http://www.gib.gov.tr/gelir-uzman-yardimciligi-giris-sinavi-yazili-bolumu-sonucu-aciklandi-0
Pazar cumartesi fark etmez diyerek 4. İş günü olarak yarını baz alırız. Yarın da açıklanmazsa zaten biz ilan beklerken de geçen senenin rekorunu kırdık yine kıracağız bisiler
-
@falanfilan açıklandı sandımm:(
-
Aslında çok iyi yetişmiş öğretmenlerin yöneticilik yapması yerine öğretmenlik yapması daha faydalı olmaz mı. Ki her başarılı öğretmen aynı zamanda iyi bir yönetici de diyemeyiz.
IIBF mezunu da diğer kurumlarda olduğu gibi 2-3 yıl staj yapıp tez yazıp vs yeterlilik vererek belki daha iyi şekilde pişebilir. Bence çok da saçma değil.
Zaten ülke olarak herkes diğerinin işini yaptığı için böyle oluyoruz.
-
@i̇lanbekleyenbiri direk belgeyle konuştum o malum kelimeyi yazmadım lütfen
-
@okanugur henüz koşmadık rekora, inanıyorum ki yarın açıklarlar da koşmayız hocam