2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@can-mavi çakılı kadro iyidir.
-
@secret hahaahaha cook dogruu biraz kafaları dinledi o esnada
-
@james-buchanan kişiye göre değişir kariyer isteyen teftişe , rahatlik isteyen merkez Uzmanlığına daha iyi bir yol çizer
-
@can-mavi merkez uzmanlığından kariyer olmuyor mu?
-
@can-mavi resepsiyona dusuyor telefon artık
-
@james-buchanan tabiki oluyor , onu demek istemedim sadece daha fazla kariyer demek istedim
-
@can-mavi hocam siz şimdi duy musunuz?
-
@james-buchanan evet dostum
-
ama vergi müfettişliğinin sıkıntısı çok. teftiş istiyosanız diğer bakanlıklarınkine uğraşmanız daha mantıklı olur
-
Şahsen Teftiş işi bana göre değil diye vergi mufettisligi bankalar vb. Yerlere hiç basvurmadim. Insallah ileride pişman olmayız sonumuz hayrolsun.
-
Önceki guylarda bin tane haber gelirdi birileri su gün bugün diye içerden bilgi sızdırırdı.
Şimdi herkes sus pus , bi türlü de açıklanmadı vakit geçmiyor ya. -
Telefonu kapatıp deli gibi GUY , kaymakamlık , YSK kasmak varken -sınırda olduğum için- meraktan Ve öfkeden tırnaklarımı yiyorum şuan , 1 kerecik Ya 1 kerecik de hayrımıza bir sürpriz olsun , 1 kerecik de hiç ummadığın anda şok ol güzel haberlerle ,, ama yoooook senin bütün inancını ümidini alacaklar, hevesini kursağnda bırakacaklar , nefret ettirecekler , vaktini resmen ve alenen gaspedecekler ,, ondan sonra bir Ara açıklayacaklar ... offff !! Biz var ya arkadaşlar biz gerçekten aklımızı yitirmediğimşz her saniye şükredelim.
-
@moonlight, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Telefonu kapatıp deli gibi GUY , kaymakamlık , YSK kasmak varken -sınırda olduğum için- meraktan Ve öfkeden tırnaklarımı yiyorum şuan , 1 kerecik Ya 1 kerecik de hayrımıza bir sürpriz olsun , 1 kerecik de hiç ummadığın anda şok ol güzel haberlerle ,, ama yoooook senin bütün inancını ümidini alacaklar, hevesini kursağnda bırakacaklar , nefret ettirecekler , vaktini resmen ve alenen gaspedecekler ,, ondan sonra bir Ara açıklayacaklar ... offff !! Biz var ya arkadaşlar biz gerçekten aklımızı yitirmediğimşz her saniye şükredelim.
Ne var yani ne var de ki yazılı sınav 10 Ağustos’ta açıklanacaktır diye ilan et bunca insan 4 gündür kaygısız derse devam etsin ömrümden 4 gün gitti bunlar yüzünden bu bu kadwr zor mu Ya ,geç açıkla eyvallah ama bana tarihini söyle ben bileyim ona göre ilgilenmem gereken başka sınavlarla gönül rahatlığyla ilgileneyim .. Şimdi bir kısmınız beni eleştirebilirsiniz , merak etmeseydin kardeşim girmeseydin foruma siteye , ama öyle olmuyor odaklanamıyoeum çok merak ediyoeum , buradan gelecek bir güzel haber bana önümdeki diğer sınavlar için can suyu olacak en çok da bu yüzden merak ediyoeum , ama perişan ettiler yine offf!! Kusura bakmayın içimi dökmesem rahatlamazdım cümleten iyi geceler
-
Bakın sayıştay sınavına çalışırken ne buldum
-
- İşletme, tahsil edilemediği için icra takibine aldığı ve önceki dönemde karşılık ayırdığı 300.000 TL’lik şüpheli alacaklarıyla ilgili olarak bu dönem 250.000 TL tahsilat yapmışsa, bu dönem yapılacak yevmiye kaydında aşağıdakilerden hangisinin kullanımı yanlıştır?
A) Şüpheli Ticari Alacaklar hesabı 300.000 TL alacaklı
B) Kasa hesabı 250.000 TL borçlu
C) Önceki Dönem Gelir ve Kârları hesabı 250.000 TL alacaklı
D) Karşılık Giderleri hesabı 300.000 TL borçlu
2013 DUY sorusu Arkadaşlar bu soru defterdarlık çıkmış sorusu cevapD demiş bizim sınavdakine benziyor mu sadece bizde dava ve icra aşamasında diyordu burda karşılık ayırmış diyor yoksa farklı soru tarzı mı merak ettim ? (Öğrenmeye çalışıyorum bi daha hata yapmamak için )
- İşletme, tahsil edilemediği için icra takibine aldığı ve önceki dönemde karşılık ayırdığı 300.000 TL’lik şüpheli alacaklarıyla ilgili olarak bu dönem 250.000 TL tahsilat yapmışsa, bu dönem yapılacak yevmiye kaydında aşağıdakilerden hangisinin kullanımı yanlıştır?
-
@şampiyon aynısı değil bizim soruda dava devam ediyor
-
@can-mavi tamamdır
-
@şampiyon ama varya su dusundugumuz detaylari komisyon bizim kadar dusunmedi eminim,o sebeble sonuclar sasirtici olabilir diye de tirsiom insallah lehimize kararlar alinir
-
bi toplantı vardı ne oldu ona
-
millet takip etmeyi bıraktıysa sonuçların açıklanması yakındır.