2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Sabah uyanıp bugün kesin açıklanacak diye binbir heves burayı takip ediyorum biri çıkıp bugünde açıklanmayacak diyince tavayla ağzına vurasım geliyor öyle tahammülüm kalmadı .
Tek duam sabah uyandığımız da açıklanmış olması bari yarını kurtarıp ,çalışmaya başlayalım . -
@gencburokrat sanırım bir kişi 87 falan bekliyorum olmadı 85 e düşer en fazla falan yazmıştı ilk sorular toparlandiginda
-
Ben 75 77 araligi bekliyorum benim gibi cok mu az acaba .78 79 kapatacak diyorlar umutlar suya dusuyo .ders mers calisilmiyo
-
@okanugur Kpss'de herkes yüksek net yapmış ya da yaptığını iddia ediyor Kpss a başlığında, ama burada yüksek yaptım diyene pek rastlamadım. 76-83 aralığında yığılma var gibi, bu aralıkta kaç kişi olduğuna göre 76-79 arası kapatacak gibi
-
Anket yapılmıştı bu sayfada 85 90 arası çok kişi vardı. Hatta 90 üstü bekleyen vardı.
-
@gencburokrat hocam ne desem yalan olur yarın hayırlısıyla göreceğiz ama ben de sizin gibi düşünüyorum
-
@frustration O netleri gerçekten yapan olsa burada yazarlardı en baştan beri diye düşünüyorum
-
@frustration ankette 30 kişi falan vardı +85 evet ama yazan bir kişi gördüm ben hocam
-
@okanugur var kardes ~~~~cok ya ben hep özelden yazdım cogına 85 91 guyların yuksek mis baya 79 80 le kapatması bana cok utopık gelıyo ınsllah Ole olur bende krıtıkteyım
-
@frustration manipülasyon da vardır, o aralıkta puani olan kişiler şimdi vmy falan çalışıyordur ankete katılmakla ugrasmazlar. Zaten forumda 90 civarı doğrum var diyeni okumadım hiç
-
@milton gerisi nasip kardeşim ya şuan ne desek yalan olur ama evet geçen sene guy olanlar kpss ye bizle bı daha girmek zorunda oldukları için sıralamanın başını onlar çekecek sanırım
-
Bana da anket sonuçları mantıklı gelmiyor, yüksek yapan en azından 10-15 kişi yazardı buraya. İlla ki vardır ama 100-150 kişiyi geçmez diye düşünüyorum. Asıl yığılma 76-83 aralığında ve bence bu aralıktan en az 400 kişi mülakat görür
-
Bundan önce girip de forumda sonuç beklediğim her sınavda
- Aşama : sınav çok çok kolay
- Aşama : sınav zormuş
- Aşama : 87-88 doğru bekliyorum
- Aşama : nasıl olur ya ben nasıl kazanamam halbuki sınav 77 ile kapatmış ben kesin 87 alıyordum
- Aşama : kesin dava açacağım bu ne olur mu böyle şey
- Aşama : Thé End
-
Anketlere inanan kişiler 2 ay önceki cumhurbaşkanligi anketlerini de hatırlasın. Hadi arv gençler.
-
Sorulmuş diye soyluyorum normalde yazmayacaktim. Atanmış gelir uzman yardimcisiyim. En az 85 bekliyorum yukari cikabilir aşağı inmez puanim. Kesin kazanmak için girdiğim bir sınav. Vmy ertelenmeseydi hedefte o vardi. Lakin tahminim 78 e kadar düşmesi arkadaşlar. Sınava hepimiz girdik boş tahmin yapmaya gerek yok. Gerçekci olalim 80 alti yaptınız diye korkmayın
-
Ben kendim de sınavdan çıkınca en az 85 alırım, emin olmadığım sorulara göre 90 bile olabilir diyordum ama sorular ve cevapları ortaya çıktıkça düştüm. Emin olmadığım soruları geçtim asla yanlış yapmam dediğim şeyler yanlış çıktı ve ben de 78-81 arasında kaldım.
-
1.gün ya bu soruyu hatırlamıyorum
2.gün heh tamam hatırladım ben kesin bunu yapmıştıRIM arttı bir doğru daha
Sınav sonucu Allah Allah -
@can-mavi hocam 82-83 konuşuluyor. daha önce ankara guy 85'le kapattı. ordan bir çıkarım yaparsak.
-
@james-buchanan 80 üstü hiç ihtimal vermiyorum , 80 ve uzeri 250 ile 300 arası kişi vardır , gerisi yığılması göre değişir , 77 +1 -1, hele bir de soru iptal olursa 76 +1 -1
-
@james-buchanan o sınav aşırı derecede kolaymış ama