2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Son yapılan kaymakamlık , il göç , merkez göç , maliye uzmanlığı sınavlarına bir bakın derim kaç kişi almış kaç ile kapatmış
-
Ben de 2015 Guy sınavının kolay olduğunu düşünüyorum, aynı Ankara 2017 sınavında hemen hemen aynı sayıda alım varken 80'le kapattı, ben 75 almıştım 2017 Ankara'ya başvurup
-
Son Maliye Uzman Yardımcılığı sınavında 56 doğru yapmıştım 60 ile kapatmıştı galiba, Defterdarlık Uzman Yardımcılığı sınavında da 55 doğrum vardı, o da 61 ile kapatmıştı
-
Bir de Guy ile kiyaslamayin Guy sınavında genelde geçmiş Guy sınavlarında soruluyor du herkes çalışıp yapıyordu , görmüyor musunuz bu sınavda vergi denetmenle gi milli emlak denetmenle gi maliye uzmanları sınavlarında sorulmuş guyd an daha zor olsun diye , realist olun biraz
-
@can-mavi hocam şöyle bir çıkarım yapıyorum. kpss 78,5 ise kurum max. 4 eklerim 82-83 max. min. 79-80
-
@gencburokrat, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Son Maliye Uzman Yardımcılığı sınavında 56 doğru yapmıştım 60 ile kapatmıştı galiba, Defterdarlık Uzman Yardımcılığı sınavında da 55 doğrum vardı, o da 61 ile kapatmıştı
Bunlar 80 soru da de mi ? Yani 3/4 doğru sayısından 75 doğru
-
@james-buchanan Bence doğru bir çıkarım değil kardeş
-
@james-buchanan yok dostum çok sağlıksız olur
-
@can-mavi Evet kardeşim iki sınavda da 80 soru vardı, aynı şekilde yanlış doğruyu götürmüyordu
-
Bn artık 80 altı kesin diuorum ancak ne kadar daha düser cok zor bu saatten sonra tahminnetmek
-
@can-mavi maliyedeki verginin gelir etkisi ve verginin ikame etkisi ile iktisattaki tersine dönen emek arz eğrisindeki gelir etkisi ve ikame etkisi karıştırılıyor. Maalesef ben de sınavda kişi boş zamanı tercih etmiş ikame etkisi yüksek diye atladım ve yanlış yaptım.
Sınavın böyle olacağını bilsem guy çıkmış soruları önceden çözerdim. Şimdi sorulara bakıyorum da baya bi aynı soru var. Çıkmış soruları iyice özümseyen ve güzel bir konu tekrarı yapan kişi bu sınavdan 90 altı yapmaz. Tek dikkat edilmesi gereken nokta sınavda iyi odaklanmak. Çünkü sınav anında insan ister istemez rehavete kapılıyor.
-
Son kaymakamlık sınavından 75 aldım, 80 ile kapattı, 40 soru açık uçlu, benim 28 doğruya tekabül ediyor, son giren 30 yapmış. Her yol %75'e çıkıyor
-
@ahkâm ama işte Maliye nin tüm sınav sorularını iyi ozumseyen biri yapar o doğru sayısını sadece Guy çıkmış soruları değil
-
Mesela bir sonraki dguy sınavı daha yüksek kapatacak çünkü herkes beye çalışması gerektiğini anladı
-
@can-mavi o yüzden dedim ya konu tekrarı da önemli diye. Ayrıca dediğiniz gibi herkes artık sınavın nasıl bir sınav olduğunu gördü bu sınavın 80 altı kapatacağını düşünüyorum ama bir dahaki alımda 80 küsürle kapatır. Sonuçta merkez uzmanlık maaşı iyi sınavın nasıl olduğu belli albenisi çok olur.
-
83 doğru ve üstü bekleyip sınavın 77-78 civarı kapatacağını düşünen var mı merak ediyorum gerçekten.
-
@can-mavi üstad bu sene duy alımı yaparlar mı? ihtiyaç var mı ? söylenti söylenti var mı?
-
Biraz kafanızı dağıtayım alakasız olcak ama ölümlü dünya yi bi begenmeyen benmiyim merak ettim ? Balon cikti
-
bu hafta açıklanır mı acaba..
-
@hahamas hamas hocam kaç doğrunuz var?