2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Kaç doğru ateş hattı üstü olabilir ?
-
@friedman98 ben 76 yla kapatacağını düşünüyorum o yüzden bu hat kritik bence
-
@gökyeleli valla dostum bir düzenleme yapmadan alima cikacaklarini sanmıyorum çünkü son khk lar ile maliye uzmanlarının çoğu çevre ve Şehircilik uzmanı oldu , duy ların yarısı da çevre ve Şehircilik Bakanlığında milli emlak uzmanı oldu , bi düzenleme yapılması lazım , duzenlemenin yakın zamanda yapılacağı soyleniyor ondan sonra belli olur
-
@can-mavi hocam donem net kari ortaklara borclar sorusuna kafam cok takildi. Siklarda kar payi dagitimi, sermayeye eklenmesi, ortaklara odeme ve bir şık daha vardi ve onu isaretlememe ragmen su an hatirlayamiyorum. Burada cogu kisi kar payi dagitimi yapmış.
-
@beveridge-eğrisi dostum inan o soru hakkında net bir şey diyemiyorum , yorum yapmaya kalksam yalan yanlış şeyler demiş olurum
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@gökyeleli valla dostum bir düzenleme yapmadan alima cikacaklarini sanmıyorum çünkü son khk lar ile maliye uzmanlarının çoğu çevre ve Şehircilik uzmanı oldu , duy ların yarısı da çevre ve Şehircilik Bakanlığında milli emlak uzmanı oldu , bi düzenleme yapılması lazım , duzenlemenin yakın zamanda yapılacağı soyleniyor ondan sonra belli olur
Ama şöyle düşünün 2 uzman yardımcılığı kadrosu daha gelmiş oldu
-
@milton zaten yüksek puan bekliyenler şuan sayıştay son tekrar kaymakamlıkta soru dağılımına göre ders çalışıyorlar
-
Acaba cumaya kadar iklanmayacak diyen sahos hakli mi cikacak
-
@secret aynen öyle .sayıştayda olan yine biz garibanlara olacak
-
@can-mavi ferhat yildizin monografi kitabinda onceki yila ait karin ortaklarin hesabina aktarilmasi diyor.
-
Haftaya kalması ihtimalinden çok korkuyorum.
-
@can-mavi hayırlısı üstad. Allah herkesin gönlüne göre versin
-
@toranj 76 ya kadar ineceğini hiç sanmiyorum. 79-80 de takılır diye bekliyorum
-
@futureguy guy var. açıklanması lazım ya..
-
@friedman98 81-82 düşünüyorum.
-
daha açıklanmadığına göre kesin iptal edilen soru var demiyorum iptal edilen sorular var
-
@friedman98 göreceğiz hocam hislerime beynimden daha çok güveniyorum
-
Arkadaşlar size tavsiyem fazla beklentiye girmeden ders çalışmaya devam etmenizdir. DGUY'u kazanacağım diye diğer sınavlardan olursunuz, sonra dguy'un sınavı geçip mülakatta kalırsınız sonuç olarak elinizde bir hiç kalır.
-
https://www.strawpoll.me/16215920/r
anketi bırakıyorum şuraya oy kullanmayanlar kullansın bari biraz analiz yapalım
-
@can-mavi gerçekten öyle düşünmeyin. benim tanıdığım yüksek bir kpss puanı yazılı sınav ve mülakat ile guy oldu. Ama hedefi hep daha yükseği idi. Ki kaymakamlıktan sgk ya kadar elenmediği kurum kalmadı. Ki bu durumda ki birinin hırsı bambaşka oluyor. Ben soruyorum dguy sınavın nasıldı kaymakamlık için mevzuat indirdim diyor İnşallah gönlünüzden geçen olur. Sayıştay kaymakamlık üst sınavlar tecrübe emek bilgi isteyen sınavlar .