2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
SABIR TAŞI ÇATLADI.
-
@secret eğer mali kadrolara degil de mudur mudur yardımcılığı kadrolarına atanacak ise bence yanlış olur , sonuçta mudur vs bir okulun amiri ve hem öğretmen hem öğrenci psikolojisinden anlayıp ona göre yönetim sağlaması gerekli , yıllarını öğretmenliğe vermiş kişiler arasında liyakat usulü atanması bence daha verimli
-
@mağdurum ben hala biz yolları tuzladık inanmazsanız yalayın tweetindeyim
-
@enki en azından bize istihdam olabilir
-
@bydaler neden ah alsın abartmayalım isterseniz
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@secret eğer mali kadrolara degil de mudur mudur yardımcılığı kadrolarına atanacak ise bence yanlış olur , sonuçta mudur vs bir okulun amiri ve hem öğretmen hem öğrenci psikolojisinden anlayıp ona göre yönetim sağlaması gerekli , yıllarını öğretmenliğe vermiş kişiler arasında liyakat usulü atanması bence daha verimli
Sırf bize istihdam yaratilacak diye sevinmemeliyiz , biz birini anlamazsak bizi kim anlasın , tecrübe ve liyakati sadece kendimiz için mi savunacagiz
-
@can-mavi içeriğini tam bilmiyorum böyle bir habere rast geldim istihdam açısından faydalı olabilir ama eğitim açısından farklı bir uygulama. MEB eğitim açısından farklılık yapmak istiyorsa biraz disiplini okullara getirmeli ve öğretmenlerin kalitesi daha arttırmalı ve öğretmenlerimize karşı yitirilen saygı arttırılmalı.
-
@can-mavi Hocam ogrenci piskolojisinden anlamak neyi gerektiriyor onuda acin.İlla ders mi almak gerekiyor.20 senedir birfiil ogrenciyim bi egitim fakultesi mezunundan eksigim nedir ?
-
@enki ders almak gerekmiyor yıllarını öğrenciler içerisinde öğretmen olarak geçirmek gerekiyor
-
@secret kesinlikle
-
meb müdür alımı guy usulü oluyormus bi de.
-
@can-mavi hocam haklı olduğunuz yerler var ama okullarda bu kutsal mesleği her öğretmen hakkıyla yapmıyor. Sırf bize istihdam yaratılsın diye yapılmasına tabi ki gerek yok ama öğretmen öğretmendir yönetici yönetici
-
@james-buchanan olur mu olur canım ülkem
-
@secret işte bu sebeple diyorum yıllarını öğretmenliğe vermiş kişiler arasından liyakat ile alınmalı diye .
-
@paretowilfredo @Antimülakat @hahamas ne zaman açıklanır????
-
@can-mavi zaten hepimiz liyakat ile alınsaydık 3 yıldır bu kpss ile hala uğraşmıyor olurdum. zaten liyakati sağladığımız gün işsizlik istihdam diğer sorunları çözeceğiz
-
İibf'li (%99) ne kadar yöneticilik vs bu işten anlamıyorsa, eğitim fakültesi mezunlarıda (%99) bu işten anlamıyor. Ülkenin ana sıkıntılarından biri de bu değil mi ? Kim ne öğrendi okuduğu üniversitede... Hepimiz tecrübe ederek öğreneceğiz malesef..
-
Aciklanmadikca aceba daha hangi konulara deginecegiz,bir an ogretmen iletilerini okuyunca malumlar net de miyim noluo dedim
-
Özel okullarda genelde yöneticiler müdürler hep iibf çıkışlı. Gayet de liyakat sağlanıyor. Keşke başta izin verilmeseydi. Yönetici vasıflı her makama iibf mezunu kendini geliştirmiş okul çıkarlarını düşünen ve tarafsız biri gelmeli. Bakın bu izinler belediyede de var. Başkanın öğretmenlikten emekli olması ile belediyede önemli görevleri öğretmenlere vermesi doğru değil. Ama bu bizim ülkemizde oluyor. Tabi öğretmen de çok iyi işler yapar. Ama yola çıkarken onun işi öğretmekti...
-
@secret mesela spor yönetimi diye bir bölüm var şimdi baktım 1.yıl dersleri arasında iktisata giriş , genel muhasebe vs var , o zaman onlar da Guy dguy vmy sınavlarına vs girebilirsinler, amacım tartışmak değil yanlış anlamayın sadece empati kurmaya çalışıyorum