2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@elinor-ostrom hatta bn yılada baktim 3 yil icindemi almisi diye
-
@james-buchanan GİBi de anlamıyorum siz bilmeyeceksiniz de biz mi bileceğiz , 3000 tane cevap kağıdı oku geç Ya 1 saatlik iş
-
@james-buchanan vay be benimkini de acmadilar hocam
-
@guyhanım aynen. Millet şimdiye kadar hep yenileme lafını duyunca hoop zıplıyordu bunlarda konacak yere çukur açtılar.
-
@thorstein-veblen internetten alıntı dostum
1) Duran varlığın yenilenmesinin işin mahiyetine göre zorunlu olması,
2) Vaya Duran varlığın yenilenmesine işletme yöneticileri tarafından karar verilmiş ve teşebbüse geçilmiş olması,
3) Duran varlık satış karının pasifte geçici bir hesapta (549 ÖZEL FONLAR-MDV Yenileme Fonu Hesabına) alınması,
4) Duran varlığın üç yıl içinde yenilenmiş olması, yukarıdaki maddede yer alan diğer bir hükme göre, üç yıldan önce işin devri, terki, ve işletmenin tasfiye edilmiş olması durumunda fonda yer alan tutar bu olayların meydana geldiği yılın matrahına eklenecektir.Ortaya çıktığı dönemde vergi dışı bırakılan bu fondaki tutar, yenilenen duran varlık için ayrılacak amortismanlarla mahsup edilecektir.
-
@moonlight hocam umut ediyorum uzatmalarinin sebebi muallak olan sorulari inceliyor olmalaridir
-
@fişek-morgen aynen ve dediğiniz gibi hocam özel fon yenilenmek amacıyla satılan duran varlığın karı için açılır mal alınırken kapatılır ferhat yıldız böyle yapıyordu onun yalancısıyım hatta 3 sene içinde dv alınmazsa önceki dön gelir ve kara aktarıyorduk.
-
Özel Fon'u yıllar itibari ile amortisman dan düşersin. Artı olarak amortisman ayıracağın bir tutar olursa gider yazarsın, kesin. O soruda hata yok bence
-
@gannicus katiliyorum hocam gib aciklamadikca tum sorular hatali cikacak
-
@duyguuu37 aynen geçen seneki guy gibi , yarın 4. Gün bakalım ne olacak beklediğimize değer inşallah
-
@can-mavi valla internette doğru kabul edilip kitapta farklı çıkan bir sürü konu var. Ösym 2015 de muhasebe de olağandışı olağan diye bi soru vardı çoğu kitap olağan dedi ösym olağandışı dedi. Bende cevabıma güvenmiyorum dostum.
-
@duyguuu37 kısa kestiler. bende uzatmadım.
-
@thorstein-veblen 3 sene içerisinde yenisini almazsak, almadığımız için amortisman da ayırıp özel fondan düşemeyiz. Ondan kapatılır Özel fon, yenisini aldıgımız da değil
-
@thorstein-veblen aynen bende ordan gittim
-
Yuh ya ozel fon sorusuda mi yanlis simdi:( tamam konusmayin artik hic dogrum kalmayacak bu gidisle :((
-
@fişek-morgen internetten paylaşmamın sebebi hemen paylaşayım diye , yoksa kitaplarda da aynisi yazıyor , bana da mülakatlarda sorulmuş tü bilememiştim mülakattan çıkar çıkmaz baktığım ilk soruydu
-
85 dogrusu olanlar acaba neleri yanlis kabul etti?
-
@can-mavi @gannicus @Fişek-MORGEN gerçi ben de çok emin değilim cevabımdan ya neyse yalnız sınav hakikaten güzel bir sınavmış bende 77-78 kapatacağını düşünüyorum
-
@gannicus o soruda özel fon borç tarafta mi olucak ?
-
@can-mavi dostum bakalım gib neyi doğru kabul edecek tabii onuda bilmiyoz.ben ferhat yıldızdan gittim. Yanlış da olabilir