2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@ceks74 soru doğru iptallik durum yok.ben hangisi doğrudur diye okuyup d şıkkını isaretledim.b şıkkındaki sosyal maliyet>özel maliyet yanlışmış.a şıkkındaki eşitlik pozitif dissallik durumunda doğruymuş.
-
@parasalci hocam olmayacak gbi dusunup ders calisin bu gitti guy gitmesin elimizden nasilsa aciklanacak. Olursa seviniriz.ben de sinirdayim 78 dogru hesapladim oyle yapiyorum
-
@uruk-hai kim dedi
-
@uruk-hai obaaa hocam 10 gündür abartmiyorum aldığım en güzel haber nasip olur da mülakata kalırsak size bir çay ismarlayayim :))
-
@uruk-hai fotograf nasil yukleniyor arkadaslar bu sorunun cevabini net olarak paylasiyim
-
@gigi hocam hocam çektiğiniz fotoğrafı https://hizliresim.com sitesine yükleyin karşınıza çıkan linki buraya yazın
-
O soruya çok itiraz olduysa komisyon sizle mi ugrasacam deyip iptal etmiş olabilir. Benim her türlü yanlış malesef
-
@uruk-hai soru üretimde pozitif dissallik diye mi soruyordu?
-
Gib in bu kadar uzun sure aciklamamis olması sonuçları beni killadiriyor hayır olsun inşallah
-
@ceks74 soru doğru iptallik durum yok.ben hangisi doğrudur diye okuyup d şıkkını isaretledim.b şıkkındaki sosyal maliyet>özel maliyet yanlışmış.a şıkkındaki eşitlik pozitif dissallik durumunda doğruymuş.
-
Hangi sorular iptal olur peki genel olarak 15 yaş sorusun da istek yerine rıza koymaları hata ama kabul ederler mi bilmem
-
@duyguuu37 evet eşitlik vardı, marj sos maliyet>marj özel maliyetten büyüktür vardı bir de
-
@uruk-hai bende b şıkkını işaretledim ama şöyle bir şey var bugüne kadar faydanın büyük olduğunu kabul ederek çalışmıştım açıkçası a yı görüncede şaşırdım sınavda, cvbı sizde varsa atabilirmisiniz
-
eşitlik olunca dıssallık nasıl olcak ben bunu anlamıs değilim. sıkıntı var o soruda
-
Yanlışmış da doğruymuş da sorunun cevabı hangisi? Soru doğruyu mu yanlışı mı soruyordu? Birsürü şey yazılmış sorunun cevabı söylenmemiş.
-
@shanks kurum o soruyu iptal etmeli bence ama etmeyecekse hangisini doğru sayacak oda sanilanin aksine muallak.kurum rıza ve istek arasında laf oyunu yapmış olabilir.
-
@gigi ortaklara kardan pay verilmesiydş şık, bende onuişaretlemiştim. Kar dağıtımı Geçmiş yıl karlarından dağıtılıyo diye aklımda kalmış ama yine de bilmiyorum:/
-
@uruk-hai kutluay hoca kıtabında küçügün rızası diye yzmıs bı soruusnda. bu zamana kadar ilk kez o soruda karsılastım küçügün rızası deyimiyle. Küçüğün menfaati, isteğini biliyordum
-
@uruk-hai Hukukta laf oyunu olmaz işte normalde bu yüzden yanlışlıkla giden kelleler olmuş tarihte.İstek ve rıza tamamen farklı öneri ve kabul gibi ama kurum ne diyecek acaba.
-
@lilith burda başkası paylaştı geri sayfalarda var.