2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@kaderik16 dönen varliklara stoklar dahil mi
-
@zenginmemur aynı düşünce bende de mali tevzin sorusu için geçerli
-
@zenginmemur, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@kaderik16 dönen varliklara stoklar dahil mi
Dahil hocam. Dönen varlıklar "100" kodu ile başlar 200 e kadar devam eder. 15 grubu stoklar. Tam da ortasında bulunuyor dönen varlıkların
-
@kriza tamam hocam stoklari cikarmadim donen varliklar/kvyk
-
@zenginmemur zamanaşımına uğradı o soru
-
@uruk-hai sayilar ugramıstir ama firmulde mi ugradi.Sinav aninda eminim stoklara hic ellemedim.
-
@zenginmemur Tam soruyu hatırlayamıyorum ama aktif toplamından duran varlıkları çıkarıp kvyk ya böldüm 2 çıkıo.
-
geçmiş olsun arkadaşlar sanırım döngüye girdik
----spoiler----
-bugün açıklanır mı?
-neden açıklanmıyor?
-bugün de gitti
....soru tartışmaları başlar...-bugün biter artık bu iş.
-arkadaşlar kaçla kapatır?
-85'den aşağı kapatmaz
-80'in üstü imkansız.
-hayırlısı olsun temennileri
-neden açıklanmıyooor?
.....soru tartışmaları başlar....
-arkadaşlar yarın açıklanacakmış.
-cumaya kadar beklemeyin.
....soru tartışmaları başlar.....----spoiler----
-
@yorgunsavaşçı bence temel mesele belirsizlik. Gib in sonuçları ne zaman açıklayacağını önceki sınav sonucu açıklamalarından dolayı bu günlerde çok beklentiye girdik. Örneğin bu sayfadaki hiç kimse kpss sonuçları açıklansada rahatlasam demez çünkü açıklanacağı tarih belirli. Bir de üstüne vmy sayıştay guy kaymakamlık sınavları üst üste gelince daha da kötü oluyor.Bence artık ne zaman açıklansa açıklansın fazla üstüne kafa yormamak lazım yoksa bu sıcak havalarda derste çalışamayız malum önümüzde çok sınav var..
-
@kriza burdan yanlis yapmtik ozman milletin kafasijda hep stoklari cikardigikiz var ama oyke deil iste yada kitapcikda sıkinti var
-
Kol bozuktu...
-
@murky kavgalari unutmussunuz
-
@zenginmemur Hocam her bekleyişte cok istedigi belli olan arkadaşlara rastliyoruz burda. Sen de çok istiyorsun bu belli. Allah gönlüne göre versin. Lakin bazı şeylerde ısrarcı olmayın bence çünkü beklemekten başka çaremiz yok. Hem birazdan linç yemeye de başlarsınız uyarmadı demeyin
-
arkadaşlar elimdeki anayasa kaynaklarını çözmeye korkuyorumç pdf halinde değişiklere uygun anayasa sorularına pdf halinde sahip olan var mı?
-
Sevim koş bizimkiler yine birbirine girdi
-
@toranj vardı bir gurupta Kpss A olabilir
-
@paretowilfredo var mı bir bilgi?
-
@gökyeleli mali tevzin evet ciddi şüphelerim var orada
-
@shanks facebook mu? burda mı?
-
İlk günden beri doğrularımdaki azalma 83 de durdu.2 gundur sabit.kesin olmayan sonuç 83d-17y.ilk günlerde 83 le kapatır diyordum ama baktım çevredeki herkesin her geçen gün doğruları azaldı kimisi 80 in altına düştü tahminimi 81 olarak revize ediyorum.