2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Duysa 'basit goller yedik' umarım Guyda voleyi vururuz
-
@uruk-hai az daha dusur sen onu o fazla
-
@toranj Facebook dosyalar kısmında
-
Cevabi ozel iletisim vergisi olan soru neydi ?
-
@shanks teşekkürler
-
En son net doğru sonuçlu bi liste var mı ki bende merak ettim son ne yaptım her gün düşe düşe
-
@kubrabaris beyanneme verilmez seklindeydi
-
Gelir ve kurumlar vergisine istinaden verilmeyen beyanname hangisidir ? Münferit, muhtasar, özel beyanname diğer şıklardı. @kubrabaris
-
78 doğrum var 79la falan kapatırsa çok üzülürüm. Her an düşünmekten gram ilerleme yok derste. Guy da gidecek elimizden. Daha çıkmış soruları bile bir kere dönemedim.
-
@alika28 seninki yine iyi kardes benimki 75 77 arasi hic ders mers calisilmiyo olmayacak gibi
-
sorular tartışıldıkca daha çok kol bozuktu diyen çıkacak. Sana özel kitapçığı yanlış bastılar komplo düzenlediler çünkü sen mavi hapı seçtin kırmızıyı değil, sen seçilmiş kişisin... abi itiraz edeni gördüm,soru yanlış diyeni gördüm de artık hani kendi yaptığınız doğru çıksın diye bu kadar uğraş niye artık anlayamıyorum.
-
@alika28 benim öyle bende hep dusunuyom hocam ama 77 ile kapatacak inşaallah
-
Gib gec açıklıyor diyen siz tevzin sorusu kesin baski hatasi var diyen siz oecde toplanmıslar iptal sirulari var diyen siz.Pozitif dissalik iptal diyen siz karsilik 35000 olcak yazan siz.Bn bugun cari orani yazdim bu nedenle mi kol bozuk?
-
Dışsallık sorusunun cvbı netlik kazandımı?
-
@dguy hocam tamamen alakasız ama seçilmiş kişi kırmızı hapı seçiyor......Evet böyle dertlerim var. :)))
-
@lilith Erdal Ünsal dan paylaştılar a şıkkı doğru b şıkkı yanlışmış.
-
@uruk-hai hocam yani o sorunun cevabı mmaliyetle alakali olan sık mi ? Zaten iptal olacaktır ama en azından bir eksiye arti diyeyim de kendimi avutayim
-
@lilith a şikki esitlik vardir diyen miydi hocam hatirlayamadim
-
Pazartesiye kaldı anlaşılan
-
@can-mavi hocam dagitilan kar olan soruda , diger benzer sık karın tahakkuk etmesi mi vardi yoksa karın ortaklara odenmesi mi hatirliyor musunuz