2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@james-buchanan Evet ama bu guy değil yeni ilan edilecek guy dan sonra
-
@james-buchanan neden olmasin bu yil değişik bi yil degil miydi? Evet öyleydi :))
-
@secret nickli bi platformdaki cinsiyetçi hitaba dikkat çekmiştim amz siz hiç cazgır çıkmadınız;)
-
@gökyeleli sen paylaştıkça sanki puanlar yükseliyor
-
@victory-carleone çünkü insanların sabrı kalmadığından manipüle etmeye başlıyorlar artık.
-
En beklemediğimiz an açıklanacak diye düşünüyorum bunlar yarın cuma vakti açıklarlarsa hiç şaşırmam
-
@bydaler hocam bi tanesi seydi bi kadin vardi birinin malinimi aliyodu ne sonra onun oldugunu ogreniyodu gibi bisey vardi zilyetligi hic bi sekilde kazanamaz olacakti sanki
-
@dguy oda olabilir ve bir defa kullanan bidaha kullanabiliyor galiba oda etkili olabilir puanın yükselmesinde
-
@victory-carleone En beklemediğimiz gece 00:00 aslında
-
@toranj çünkü cazgır değilim elimde hamur olsaydım erkeklerin elinin çamuruyla uğraştığı şeyler için uğraşmazdım bence böyle cinsiyetçi konuşmalar benim tarzıma uygun değil
-
@gökyeleli kardeşim anket filan olmaz bu işlerde , bak mesela 82 83 bekleyenlerin 1 2 doğru aşağısı gelecek , sonra ne bilim 75 bekleyen gidecek oraya 80 yazacak , olmaz yani
-
Tek tartışılmayan soru 4t kaldı sanki.
Tahr tebliğ tahakkuk tahsil sıralaması doğrumuydu arkadaşlar -
@shanks yok be kardeş Zaten osaatlerde herkez burada yazışıyor bakılıyordur illaki tam Cuma’nın farzı kılınırken açıklanacak gibime geliyor
-
@victory-carleone O da olabilir
-
@umut-1-m oda tartışıldı soru vergilendirme aşamalarının tersindiydi diye
-
@victory-carleone biri onuda yazdı anlayacağın
-
@victory-carleone mantıklı gelen tek şey cuma yani yarın mesai saatinin en sonunda açıklayıp arayı soğutacak cumartesi pazarı içine almaları, duyum falan değil mantık sadece inşallah yarın bu saatlerde iyisiyle kötüsüyle sonucumu görmüş oluruz. Kimi ekonomi toplantısında olacak bürokratlar diyor bu sonucu bürokratlar mı giriyor elleriyle veriyorlar teknisyene icazet onlar giriyor.
-
@hashus taşınır davası açılamaz sorusunu diyorsun galiba.
-
@gökyeleli düşür dersen düşurelim hemen dostum
-
@secret, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@toranj çünkü cazgır değilim elimde hamur olsaydım erkeklerin elinin çamuruyla uğraştığı şeyler için uğraşmazdım bence böyle cinsiyetçi konuşmalar benim tarzıma uygun değil
ben ironi yaptığımı açıklamaya çalıştım aslında ama neyse:)