2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@murky Bu da çok mantıklı hocam ki Berat Bey otoriter biri bildiğimiz kadarıyla bu da çok mümkün
-
@fridakahlo valla hocam su an ekonomi beni daha cok ilgilendiriyor o yuzden mevzu koskoca bakana boyle bir surecte kaldiysa normal daha uzar da uzar,dikkat cekelim ama belki bir yere not ediliriz
-
@duyguuu37 sen de haklısın kardeşim ne diyeyim hepimiz için hayırlısı olsun artık
-
Ilan diye bekledik bekledik o bile yanlis zamanda geldi,etkinlik icin benim fikrim yarin daha uygun arkadaslar sizce nasil
-
Twitter’da bakanı etiketleyin bir tweet atın sürecin hızlanmasını isteyin
-
Sgk süreci, bakanlıktan dolayı mı uzamıştı ?
-
Sayın Bakanım şu soruya da bakar mısınız sizden habersiz cevaplamak istemedik
100
.....380
......480 mi100
.......649
........380
........480 mi...
-
Sızan listede dguy 79 diyordu
-
@futureguy Evet dostum.
-
Arkadaşlar pareto üstadın yazdıklarını görmüşsünüzdür. Eğer yarın açıklanmazsa saat 21.00 da Etkinlik var katılım gösterelim lütfen. Facebook paylaşımının yukarıda kalması ve daha çok ilgi çekmesi için beğenip yorum yapalım. https://www.facebook.com/groups/KPSSSA/permalink/1961310683958607/
-
Alt tarafı kıytırık bir optiğin sonuçlarını açıklayacaksınız bu kadar ağırdan alınması çok saçma daha mülakat aşaması var orda zaten aylarca bekleteceksiniz..
-
Arkadaşlar peki toplu şekilde cimere de yazsak olmazmı. Direk kuruma gönderdiği için dikkate alacaklardır.
-
@paretowilfredo Üstad haberde taban puanları belli demişsiniz ya eğer siz de biliyorsanız bizimle paylaşma ihtimaliniz çok mu düşük
-
@rybczynski2 Ben bilmiyorum dostum. Sadece kesin olarak her şeyin belli olduğunu biliyorum.
-
@paretowilfredo üstad cimer etkili olmazmı orayada ayriyetten yazsak
-
@umut-1-m Biz sgk zamanı çok yazdık tınlamadılar
-
@zenginmemur o listeye itibar etmeyin liste paylaşıldığında henüz optikler okunmadı dendi
-
Bir tag lazım ya uzun uzun yazınca olmuyor.
-
Listenin bakanlıkta olduğunu duyunca 9. Promosyondaki halim aklıma geldi
-
@kuşçubaşıeşref Ve o listenin aylarca orada kalması