2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@okanugur Guyda iptal edilebilecek soru hatırlamıyorum
-
E toplantı bitmiştir herhalde..
-
saat 5 i geçti bence yarına kaldı
-
@sonofanatolia ilgöçte falanda olurdu 200 kişi alıncak sınavı 70 kişi falan geçerdi
-
@toranj
Mesai saati sonrası da açıklanabileceğini söylemişlerdi günü bitirmeyelim -
Devlet guyda yazılı puanının önemi var mı?
-
@eliff yazılı puanı ile söxlü mülakat puanının ortalaması alınacak girişte
-
@teslame o zaman sınırdan girenlerin şansı az olur
-
@eliff alakası yok hocam.
-
@erhankestevur ne biliyim öyle duydum ben o yüzden
-
@eliff mülakat yazılıdan çok farklı hocam... ben kimleri biliyorum puanı yüksek olup sınavda konuşamayıp elenen
-
@teslame ya da torpili olup elenmeyen
-
@teslame
belki de şekeri düşmüştür,kısa süreli bir panik atak geçirmiştir.olabilir pekala
-
@frie-list, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
BİLGİ!!!
Arkadaşlar optikler bir hafta önce okundu sonuçlar hazır.. yayınlanması için üstatlardan onay bekleniyor.. bugün Gelir İdaresi eğitim binasında üst düzey bürokratların toplantısı vardı.. Akşam için hazırlıklı olun.. guy ve dguy un aynı andan açıklanması planlanıyorHazırlıklar tamam gibi hocam beklemeye devam mı bugün
-
@otuzyılsavaşı sonuna kadar hak veriyorum ki ben de mülakatlarda çok saçma cevap verdim zamanında ama demek istediğim mülakat atmosferi heyecanı gercekten farklı yazılı sınava göre
-
@teslame
eyvallah hocam, ben de hem de nasıl farklı,keşke sadece yazılıyla alsalar... -
Nereden çıktı bu açıklanacak muhabeti.
-
@eliff, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@teslame o zaman sınırdan girenlerin şansı az olur
ben ilk hakimlik mülakatıma 117. Olarak kalmıştım , 580 kusuruncü arkadaş suan 3 yıldır hakim , ben ise haala forumdayım , yok yani öyle bir şey sen istersen sınavdan 90 al mülakatını 69 verirler puanın hesaplanmaz
-
@eliff elemek istediklerine 70 altı puan verirler. mülakatta yazılı puanın etkisi yoktur diyemem ama öyle önemsenecek bi etkiside yoktur diye düşünüyorum
-
@frie-list akşam derken gece 12 ye kadar dahil mi