2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
yine başa döndük yani bakan beyin onaylaması gerekiyor her türlü
-
@shanks Müdür Bey, Müdür Bey, kimmiş bu Müdür Bey
-
@shanks “Komşu komşu hu / Oğlun geldi mi / Geldi / Ne getirdi / İncik Boncuk / Kime kime / Sana bana / Başka kime / Kara kediye / Kara kedi nerde / Ağaca çıktı / Ağaç nerde / Balta kesti / Balta nerde / Suya düştü / Su nerde / İnek İçti / İnek nerde / Dağa kaçtı / Dağ nerde / Yandı bitti kül oldu…”
-
-
Yılan hikayesine döndü iyice soğudum bu işten ve sınavdan.
-
Üstadlar, bugünki OECD toplantısının bu alım süreçleriyle hiçbir ilgisi alakası yok kesin bilgi bu. Ayrıca sürecin Bakan Bey'de olduğu, onun beklendiğini söyledi Kurumdaki ahbaplarım. Ne yapılacağına dair bir karar verilmemiş. Bu bekleniyor, GUY sınavı da bu sebeplerden dolayı açıklanabilmiş değil. Ayrıca sınav sonuçları en az 1 haftadır belli, 2 gün önce falan okunduğu yok bu konuda da kesin bilgi aldım. Ne zaman açıklanacağı sorusuna verebileceğim yanıt; Bakan Bey'den onay çıktığı her an.
-
@albertcamus Bu konuda aldığım bilgiler Pareto üstadın bilgileri ile neredeyse tamamen uyumlu üstadlarım. O nedenle yine en sağlıklı bilgi @paretowilfredo üstaddan gelecektir sanırım. Bende sorcam tekrar bilgi aldıkça yazcam buraya.
-
Yeter yahu. Sinirlerimiz laçka oldu
-
vallaha yeter yıldık yorulduk hayattan zevk alamaz olduk bu nedir ya bize kasıtları mı var anlamadım ki açıkla bitsin gitsin devlet meselesi haline geldi resmen
-
@shanks sosyal medya bende yok kardeş bi Watsap bide tercihini yap kullanıyorum
-
Twitter etkinliği şart oldu
-
@victory-carleone En büyük Kpss a grubunun moderadörü diyim o zaman
-
Etkinlik için etiket çok uzun olmamalı, yalnızca dguy sınavını değil guy sınavını da içermeli ve talep net olmalı. Bu doğrultuda;
#GibSınavlarıAçıklansın etiket önerim.Dün de söyledim, organize olunursa ve Bakan Beyin gündemine gelirse çok uzamaz.
-
Modeste transferine döndü olay
-
@sonofanatolia hayırlısı artık yüksek kapatıcak gibime geliyor
-
Dur kuyuya bi taş daha atim.
Bence sınav açıklanır ama mülakatta sadece 50 60 kişi alırlar. Bu şekilde RİSK ANALİZİnide minmuma indiririler -
Vmy hep böyle yaptı
-
@fişek-morgen, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Dur kuyuya bi taş daha atim.
Bence sınav açıklanır ama mülakatta sadece 50 60 kişi alırlar. Bu şekilde RİSK ANALİZİnide minmuma indiririlerSınav açıklansın onlara sonra bakılır. Öncelik şu sınavın açıklanması olmalı. Sınavdan çıkınca Sayıştay'da kadar açıklanır diyorduk Sayıştay açıklandı, kaymakamlık sınavı geçti. Bu gidişle kaymakamlık da açıklanacak.
-
Naci Agbal gitti diye lokma dokturecekti iibf ailesi neredeyse. Sanirim yeni bakan agbali aratacak bu gidisle.
-
@paretowilfredo ben açıklanıp aciklanmamasindan ziyade en az mağduriyetle sonuçlanir kısmında takılı kaldım hocam yaa !! İçeriği nedir merak ediyorum