2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Vmy bile yari yariya aliyoken dguy 300 ken 50 60 almaz durmadan senaryo cizip darlamayin milleti be kardesim
-
DGUY ve GUYun açıklanması için Twitter etkinliği düzenlemek.. Tarih yazmış mı bunu! İlkleri yaşamaktan bıktım usandım.
-
@balans-etkisi kesinlikle Rabbim hayırlısını nasip etsin ben pek ummuyorum açıkçası yüksek kapatacağını bekleyip görecez
-
@aroma kardesim mesela magduriyet bana gore söyle olusabilir. Dguy ve guy ayni anda aciklanirsa ve mulakatlarda birbiriyle yakin tarihlerde yapilirsa her iki sinavi kazanan aday icin bir sikinti olabilir. Söyle ki misal aday dguy mulakatina gidecek bakacaklar ki guy'uda kazanmis cok daha rahat elemine edebilirler kisiyi. Veya adam guy mulakatina gidecek bakacaklar ki dguyuda kazanmis sen zaten dguyu kazanmissin guy olmazsin diyip bu seferde ordan elemine edebilirler. Keske iki sinav arasi bukadar yakin olmasaydi. Neticede iki sinavi yapanda gib.
-
Zaman geçtikçe kendimizden biseyler uyduruyoruz yok dguy iptal edilir yok 3 ayı bulur yok bilmem 50 kişi alınır . Süreç uzaticakca saçma sapan şeyler uyduruyoruz
-
Arkadaş başkanlık sistemi gelicek süreçler hızlanacak dedik şu işe bak. Artık en ufak işlemler bile onaya gidecek:)) eskiden olsa gib başkanı imzalar açıklanırdı. Sakın siyasi olarak yorumlamayın bu iletimi. Hızlı işleyiş beklerken; bürokrasiden kurtulmayı beklerken; hızlı karar alma süreci beklerken olana bakın! İnşallah başlangıç olduğu için böyledir de ilerde düzelir!
-
Ilana cikilcak bakan onayi yazili sinav aciklanacak bakan onayi sozlu sinav tarihi bakan onayi sozlu sinav aciklanacak bakan onayi sorusturma icin bakan onayi atama icin bakan onayi....
-
@frustration rahmetli başkan olsaydı şimdiye çoktan açıklanmıştı. Başkan ataması yapılmadığından Bakanlığa gitti heralde imza işi.
-
Bence bakan onayı şu yüzden aranıyor.biz risk analizi için 300 kişi alacaktık sınavı yaptık ama proje şey* olduğu için bu 300 kişiyi başka yerde değerlendirebilir miyiz.
-
@paretowilfredo Hocam liste neden bekliyor ben en cok bunu merak ediyorum
-
@rul0kat üstad sanırım açıklamak istemiyor üstadım muhtemelen. Haklıda sayılır bu konuda diğer başlıkta da dedim dguy için sayı fazla geldi ve bunu daha düşük sayı ile tamamlama düşüncesi var Bakan Bey'de. Karar verilmiş değil henüz...
-
Sayı fazla geldi tamam , listeler belliyse bence açıklarlardı ve gereken kadar 600 kişi içinden alırlardı. Ben mülakata kalan kişi sayısında da bi azalmaya gidileceğini düşünüyorum. Bu kadar kararsız kalmaları başka türlü nasıl olur ki
-
Ayrıca bu nedir yahu? 1000 kişilik alıdan bahsediliyordu. Planlamanın bence çok net olması gereken yerlerde nasıl oluyor da dünden bugüne bu kadar herşey tepe taklak oluyor
-
@toranj Bakan değişimi hocam. Naci Bey'in isteğiydi bu alımlar. Berat Bey sıcak bakmamış bu duruma.
-
@albertcamus sistem değil kişiler esas olduğu sürece daha çok yaşarız böyle olumsuzluklar. Bir yerde sistem varsa başına kim gelirse gelsin tıkr tıkır işlemesi lazım
-
@albertcamus sıcak bakmıyorlar ama 3000 komiser alımına onay verildi. 9500 diyanete onay verildi. İİBF olunca yapılan alımı bile kesiyorlar bu nasıl iştir anlamadım.
-
@toranj Kesinlikle haklısin ustad.
-
@bonus Merkez kadro a kadro olmasi sanirim buna sebep ustad.
-
@albertcamus bu iş git gide can sıkıcı bir hale doğru gidiyor
-
@bonus yeni açıklanan 15 bin adalet bakanlığı personel alımı...