2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Ltfen sinav ipral edilcek yok daha az kisi alincak diye surekli konusulmasin artik zemin hazirlamaya calisiliyor.kurumun belkide hic aklinda olmayan seyleri gundeme getirip durmayin artik ltfn
-
Araştırdım salı günü. Yani guy sınavından sonra 2. İş gününe denk geliyor. Umarım liste doğru değildir.
-
inanasım geliyor puanlara sonra altında uydurduğu hikaye ve kendi ekranının ss ini alması engel oluyor
-
@gözde olasılıkları konuşuyoruz. Mağduriyet falan dediler okuduysanız. Ayrıca gib de politikalarını bu siteye göre yönlendirmiyordur herhalde.
-
Şımdi açıklanma heyecanı sardı.79 un altını görür inşallah.
-
Hadi sinerji beyler açıklatalım şu sınavı
-
@murky aaaaaaaoooooooooommmmmmmm
-
@t-robert-malthus naptın hocam bitirdin bizi
-
@murky
-
@murky
Al bendende o kadar elim ayağım boşaldı birden :)) -
@gözde Üstadım lütfen sakin olun. Eğer bunlar konuşuluyorsa buradaki üstadların bir zemin hazırlama vs. İsteğinden değil. Kurumda ahbaplarım var benim de ve konuşulan şeyler var gerçekten. Sayıya dair söylenen şeyler var bunları kimse burda uydurmuyor. O nedenle birazcık sakin olun bekleyelim görelim üstad neler olacak
-
Arayan var mı arayan
-
200 muhabbeti ne ya 300 kişi alınmıcakmıydı??
-
@bydaler tugrul aramayin kurumu surekli dediginde biraktim üstad ben aramayi :((
-
Arasak mı napsak bu kadar duyum çıktığına göre bir şeyler söyler mi sınav hizmetleri : )
-
@albertcamus o diyorsa aramamız daha hayirlidir
-
@balans-etkisi kurumun 300 sayısını tamamlamama insiyatifinden bahsediyoduk
-
Neden her an açıklanacakmış gibi yapay bir ortam var açıkçası anlamadım , bu an bi kere daha olmuştu sonrası hüsran ( inşallah hemen açıklanır)
-
@albertcamus Daha çok arsman lazımdı
-
Şimdiye kadarki duyumcular (temsili)
Bu duyum da öyle çıkmasın lütfen