2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@paretowilfredo gecen hafta yayınlanan listenin gerçeklik payı nedir ? puanlar o kadar yüksek mi peki?
-
@toranj aynen vmyde 300 kişi alacaktı ama 184 kişi aldı kontenjanlarını doldurmak zorunda değiller yani insaflarına kalmışız
-
600 kişi mülakata kalacak 200 alinacaksa bütün sözlük okey olur sanırım 300 mülakata çağrı 200 aklımdan daha iyidir bence yoksa 85 86 ile anca kapatır forumca patlarız sınavdan
Kötünün iyisini düşler olduk...
-
@t-robert-malthus Puanlar hakkında bir bilgim yok dostum.
-
@duyguuu37 benim tahminim sayıyı düşürdüler malesef umarım öyle bişey olmaz
-
@paretowilfredo tşk ederim çünkü onu yayınlayan kşi kontejanlar dolmamış illerin demişti liste ayarlancak falan diye bişeyler söylemişti
-
Ya bi güzel haberi bile doyasıya yaşayamıyoruz arkadaş.
Hayır sanki bin kişi alıyorlarda.
300 kişiyi koskoca Maliye bak. Bi yere sığdıramıyorsa yazık ne diyim. -
@t-robert-malthus nasıl kontenjanlar dolmamış
-
Benim anlamadığım mülakat sonucu değil ki bu , yazili sonucinda neyin kararini aliyolar bunlar ? Optik okuyucu okumuyo mu sonuclari ? Mudahale mi var nedir bu yani ?
-
@richie-rich, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Benim anlamadığım mülakat sonucu değil ki bu , yazili sonucinda neyin kararini aliyolar bunlar ? Optik okuyucu okumuyo mu sonuclari ? Mudahale mi var nedir bu yani ?
katılıyorum
-
@toranj ben bilmiyorum sadece benimki duyumcunun duyumu
-
Umarım alım sayısında bi azalma olmadan magduriyet vs oluşmadan beklediğimiz şekilde acıklarlar sınavı
-
@t-robert-malthus yani demek istediğim o puan listesini yayımlayan kişi daha öncesinde bazı illerde kontenjanın dolmadığından haberdarmıydı
-
@toranj öyleymiş
-
@toranj bak bu çok ilginçmiş. Listenin doğru olma ihtimali var o zaman
-
@futureguy ben şu an emin oldum şahsen
-
Bir ara birisi cuma namazından sonra açıklarlar demişti acaba yarını mı kastetti
-
@ceks74 ama mülakata her türlü 600 cagriliri diye tahmin ediyorum alınacak ki si sayısı daha sonra azaltilir
-
@johnash hayır o geçen haftaydı
-
İl muhabbeti ne guy dguy birbirine karıştı galiba